Поради

Найстервозніші жінки за знаком Зодіаку

Найстервозніші жінки за знаком Зодіаку

Астрологиня Анна Зоріна склала незвичайний рейтинг - найбільш «стервозних» знаків зодіаку. Кого варто побоюватися?

Скорпіон

Скорпіон займає перший рядок в рейтингу найбільш «стервозних» знаків зодіаку. Володарі владного характеру не упустять можливості його продемонструвати. Якщо зачеплені особисті інтереси Скорпіона - пиши пропало. Представники цьоого знаку зодіаку покажуть, як виглядає справжня стервозність.

Лев

Другий рядок у списку посідає Лев. Він справжній сноб і пишається цим. До себе Лев підпускає тільки обраних. Справжня левиця вважає себе кращою за інших і не соромиться розпоряджатися долями інших людей.

Козеріг

Якщо Козеріг поставить перед собою мету, то не посоромиться заради неї піти по головах. Нерідко представники цього знаку зодіаку ставлять себе вище інших. Часом почуття оточуючих просто не хвилюють Козерога. Тому йому необхідно навчитися прислухатися до людей.

Близнюки

Сьогодні Близнюки м'які і пухнасті, а завтра - готові спалити все, що потрапляє їм на шляху. Близнюки не бачать проблеми в такій подвійності, адже ними керують не розум, а емоції і почуття. Стервозність спить в кожному представнику цього знаку зодіаку.

Стрілець

Прийнято вважати, що Стрільці - оптимісти, які не звикли заводити ворогів. Але це лише помилка. У здатності роздавати команди Стрільці можуть позмагатися з Овнами і Тельцями. Плюс до всього Стрілець - інтелектуальний знак зодіаку і не соромиться застосовувати свій розум в досягненні цілей.

Водолій

Водолії керуються в своїх вчинках розумом і логікою. Якщо представниці цього знака зодіаку вигідно і цікаво, то вона буде вести себе як справжня стерва. А якщо ні - проявить свою м'якість.

Овен

Овни не соромляться показувати свій пристрасний характер. Всі навколо можуть вважати, що представниці цього знаку зодіаку - стерви. Однак Овнам не властиві хитрість, брехливість і властивість маніпулювати. Овни закотять скандал, але будуть говорити все чесно і відкрито.

Рак

Раки - справжні маніпулятори, які досягнуть своєї мети будь-якими способами. Якщо не спрацюють сльози, то в хід може піти шантаж. При цьому, незважаючи на поширену думку про м'якість Раків, вони твердо відстоюють свою точку зору.

Терези

Терезів не можна назвати беззахисними і слабкими. Коли необхідно - вони здатні відстояти власні кордони. Вони не будуть опускатися до вульгарних розборок, а вирішать ситуацію з властивою їм чарівністю. Тому не можна назвати Терези стервозним знаком в звичному розумінні значення цього слова.

Телець

Пробивний характер Тельців зазвичай ховається під маскою м'якості і спокою. Вони здатні досягти будь-яких цілей, не опускаючись до розборок і маніпуляцій. Крім того, представники цього знаку зодіаку не схильні до істерик.

Діва

Діви бувають м'якими і ніжними, а можуть бути справжніми прагматиками. Але будувати підступи - не в їхніх життєвих принципах. Діви користуються доброю репутацією добропорядних людей.

Риби

Ніжні і чутливі Риби не відрізняються стервозністю. Це творчі натури, які постійно перебувають у пошуку ідеалу. І їхні забаганки мало що спільного мають з хитрими маніпуляціями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів, цікаво знати, жінки
В тему

Останні матеріали