Поради

Сама жорстока людина за знаком Зодіаку

Сама жорстока людина за знаком Зодіаку

Є люди, які не знають співчуття, і готові за всяку ціну домагатися своєї мети.

Сльози і страждання інших для них не є аргументом, щоб припинити свої дії. Про таких кажуть, що у них «немає серця», саме вони надихають письменників і сценаристів на створення антигероїв, що втілюють в собі абсолютне зло.

Якщо звернутися до впливу зірок на таку якість людини, як безжалісність, то ми однозначно зможемо вибрати самого-самого. І це буде Скорпіон.

Справа в тому, що Скорпіони вкрай вразливі, але це про те, що відбувається у них в душі. У соціальному світі вони її мало відкривають, зате показують своє «жало»: вони їдко жартують, йдуть до кінця в суперечках і скандалах, запам'ятовують образи і знаходять спосіб відплатити кривднику.

Скорпіонам здається, що так вони несуть справедливість і захищають себе (в тому числі і від образ, які їм нанесли багато років назад), але от оточуючі мають іншу думку. З боку це виглядає як безпринципність, зацикленість на собі і своїх проблемах, відсутність вміння прощати, мстивість.

І, на жаль, кому довелося мати конфлікт інтересів зі Скорпіоном, підтвердять - вони по-справжньому нещадні.

  • Увести партнера з відносин? «Так, він же сам до мене прийшов, це не мої проблеми, що комусь зараз боляче від розпаду стосунків».
  • Відмовити в проханні людині, що проявила недостатньо лояльності в далекому минулому? «Він же ще тоді був такою скотиною і ось, нарешті, час помсти настав». Скорпіон ще й подумає, як зробити так, щоб і в іншому місці була відмова, не полінується набрати кілька повідомлень і зробити пару дзвінків.

Тому варто вкрай уважно ставитися до будь-яких слів і дій, які відбуваються на адресу цього знаку. А якщо вже так вийшло, що виник конфлікт, слід спробувати трохи зняти напругу - компліментами, визнанням Скорпіонячої винятковості, визнанням своєї недосконалості. Скорпіон, зрозуміло, не повірить, але може заховати своє жало або хоча б викреслити зі свого внутрішнього чек-листа «головних ворогів».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати, стосунки
В тему

Останні матеріали