Поради

Як повернути багатство у дім

Як повернути багатство у дім

Існує безліч езотеричних способів, що дозволяють впустити багатство в оселю і почати жити в достатку.

Матеріальний добробут – важлива складова нашого життя, тому що виникають фінансові труднощі, які так псують настрій. Якщо ви не з чуток знаєте, що це таке і докладаєте багато зусиль, щоб поліпшити своє матеріальне становище - ця стаття для вас.

  1. Заговорювання. Це спеціальний магічний текст, який потрібно вимовляти за певними правилами і в певний час, щоб отримати бажане. Що стосується багатства, то змови, з метою його залучення, читаються обов'язково на самоті і на зростаючу місяць. Це один з найпростіших домашніх обрядів. Текстів заговорювань на гроші безліч, наприклад: «Як зірок на небі, так і буде при мені грошей. Як місяць зростає, так нехай і багатство до мене прийде. Нехай буде так».
  2. Прикмети. До них відносяться певні дії, здійснюючи які, ми налагоджуємо контакт з грошима. Оскільки фінанси - це потужна енергія, то для залучення її в дім, необхідно створити «центри тяжіння». Так, візьміть кілька «золотих» монет будь-якого номіналу, розкладіть по одній в кутах кімнат опівночі на зростаючий місяць і залиште до тих пір, поки ваше матеріальне становище не покращиться. А ще покладіть монетку під килимок із зовнішнього боку дверей - це посилить тяжіння багатства в будинок.
  3. Фен-шуй - стародавня китайська філософія по гармонізації сил природи і простору, пропонує різні способи залучення грошей. І перше, що необхідно зробити - це позбавитися від мотлоху і всього непотрібного, оскільки тільки тоді простір очиститься і здатний буде впустити грошову енергію. У домі, де все благополучно з грошима, обов'язково повинен бути світильник з червоним абажуром. А ще краще, якщо ви купите рослину, так зване «грошове дерево», або заведете черепаху - ці символи багатства притягнуть його і в вашу оселю.
  4. Амулети і талісмани є надійним способом залучення фінансів. Якщо вони маленького розміру, їх зручно носити в гаманці, але для дому необхідно щось більш суттєве. Добре залучають багатство домашні фонтани з безперервно циркулюючою водою або фігурка жаби з затиснутою в роті монеткою. Бажано, щоб ці предмети розташовувалися в південно-східному секторі квартири, тому що саме він відповідає за гроші.

Використовуйте всі відомі способи залучення грошової енергії в дім і багатійте.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, містика, поради астролога, екстрасенси
В тему