Поради

Які сувеніри перетворять ваше життя на пекло

Які сувеніри перетворять ваше життя на пекло

Речі, які можна купити в іншій країні, несуть в собі енергетику місця або минулого господаря.

Про це йдеться у статті експертки з тлумачення сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

З тих пір, як люди почали подорожувати, існує традиція привозити з поїздок різні сувеніри.

Хтось роздаровує їх друзям, хтось сам збирає цілі колекції. Зараз звичайною дрібничкою мало кого здивуєш, тому туристи намагаються знайти і привезти неординарні речі, що мають свою історією. Слід пам'ятати, що такий сувенір може нести в собі енергетику місця або минулого господаря і, таким чином, стати не приємним спогадом про поїздку, а накликати нещастя на нового власника.

  1. Старовинні предмети. Якими б красивими і незвичайними вони вам не здавалися, найчастіше саме ці предмети несуть негативну енергетику, оскільки вже ввібрали історію кількох поколінь. Якщо ви колекціонуєте старовину, задумайтеся про ритуал енергетичного очищення, перш ніж поставити нове придбання на полицю.
  2. Природні сувеніри (камінці, черепашки, засушені рослини). Якщо ви зібрали все це в громадських місцях, просто потримайте камінчики або черепашки пару годин в солоній воді, перед тим, як прибрати в шафу. А ось якщо ви вирішили привезти «сувенір» з природного заповідника або «місця сили», то перш, ніж щось взяти, необхідно попросити дозволу у місцевих духів, поставивши запитання: «Духи місцевості, чи дозволяєте ви це взяти?» Зазвичай відповідь ви отримуєте негайно через шелест листя, порив вітру, промінь сонця. Якщо ви відчули, що духи проти, покладіть «сувенір» на місце, щоб не розплачуватися за нього здоров'ям і життєвими неприємностями. У деяких місцях (наприклад, на горі Улуру в Австралії або в місцях язичницьких поховань) путівники попереджають заздалегідь, що нічого не можна брати з собою, оскільки є безліч свідчень негативних наслідків.
  3. Предмети культу, фігурки, маски, особливо, якщо вони несуть символіку загробного світу. Оскільки багато з них є ритуальними і «служать» виключно господарям, то на чужинців вони можуть накликати неприємності. Особливо варто бути обережними з предметами, які спочатку виготовляються з «участю» духів: ідоли, амулети, ритуальні маски і ляльки, особливо, якщо ви не знаєте для яких обрядів вони виготовлені. І категорично не варто брати «сувеніри» з будь-яких поховань.

Подорожуйте і зберігайте після поїздок тільки приємні спогади.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: відпустка, відпочинок, екстрасенси, поради астролога
В тему