Поради

Самі вимогливі чоловіки за знаком Зодіаку

Самі вимогливі чоловіки за знаком Зодіаку

Переможець «Битви екстрасенсів» Мехді Ебрагімі Вафа розповів, представники яких п'яти знаків зодіаку серед чоловіків відрізняються зайвою вередливістю і вимогливістю не тільки до обраниць, але і до оточуючих.

Козеріг

П'яте місце займають Козероги, які прагнуть заздалегідь розпланувати всі події. Для них вкрай важливо усвідомлювати, що за чим іде і куди рухається. Це може проявлятися різними способами, однак щоб зберегти гармонію, їх партнерам доведеться рахуватися з непрямими або прямими вказівками.

Терези

На четвертому місці розташувалися чоловіки-Терези, які всіма силами прагнуть відстоювати свої кордони, територію та звички. Вони не зможуть змиритися з безвідповідальною і необов'язковою партнеркою. Особливо це стосується питань відпочинку. Представники цього знаку дотримуються принципової позиції щодо режиму їх життя, а його зміну розцінюють як втрату самого себе.

Стрілець

Стрільці, що займають третій рядок, зациклені на питаннях порядку і їжі. Їх жінка повинна бути гарною господинею. Нехай не відразу, але вони заявлять про свої права і бажаннях і наполягатимуть на своєму.

Телець

Тельці відрізняються вимогливістю до себе і партнеру виключно в питаннях взаєморозуміння. Їм необхідні моральна підтримка, любов і опора. Тельці «харчуються» почуттями обраниці, які є для них двигуном по життю.

Лев

Пальму першості в рейтингу вимогливих чоловіків Вафа віддав Левам. Представники цього знаку хочуть і вміють підпорядковувати. Це стосується як матеріальних питань, так і теми лідерства в парі. Леви не можуть обійтися без невичерпного джерела поваги до своєї персони. Їм необхідно бачити і усвідомлювати, що вони вирішують все, нехай навіть це буде не так.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога, екстрасенси
В тему