Поради

Самі азартні люди в гороскопі: пояснення астрологів

Самі азартні люди в гороскопі: пояснення астрологів

Азартна людина ніколи не пройде повз можливість щось виграти. На жаль, ця особливість ніяк не пов'язана з тим, що людині реально везе, а тільки з тим, що вона постійно шукає ті місця, де змагаються, роблять ставки.

І досить часто азартна людина не вміє вчасно зупинитися і втрачає більше, ніж набуває: і грошей, і сил, і емоцій. Але азарт має і зворотну, ресурсну сторону - жагу до життя і пригод, нових зустрічей і вражень, готовність кинутися в будь-яку авантюру.

Якщо подивитися на всі грані азарту, то ми можемо переконатися, що є тільки один знак зодіаку, який вміло їх в собі поєднує. І це Водолій.

Водолії легкі на підйом і обожнюють, коли навколо них відбуваються найрізноманітніші цікаві і захоплюючі події. Їм завжди мало друзів, спілкування, зустрічей і грошей. Якщо поруч з ними починається якийсь рух, вони готові брати участь, а ще частіше - готові його ініціювати самі. Відкрити бізнес з мінусом на гаманці - так, звичайно, це ж весело. Поїхати на інший кінець країни, тому що там хороша компанія і буде цікаво - вже побігли. Також Водолії можуть не відчувати страху, для них життя - це нескінченна авантюра і вони впевнені, що від неї потрібно взяти все.

Водолій любить ризикувати, його девізом цілком могло б бути: «хто не ризикує, той не виграє». Правильніше було б сказати, що життя без ризику, без ходіння по лезу не особливо цікаве представникам цього знаку. Це ж так нудно, коли все спокійно і розмірено. А якщо до всього цього додати бажання «брати від життя все», ми отримуємо гримучу суміш.

Водолії досить часто виграють. Там, де інші б програли або зовсім не зважилися б починати, вони йдуть із солідним прибутком. Але вони рідко зупиняються на досягнутому, тому продовжують йти далі і можуть втратити здобуте. Але невдачі їх не зупиняють - вони продовжують йти вперед і ризикувати, вірячи, що життя - це велика і цікава гра, в якій їм має дістатися головний приз.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, Люди
В тему

Останні матеріали