Поради

Самі егоїстичні люди за знаком Зодіаку: пояснення астрологів

Самі егоїстичні люди за знаком Зодіаку: пояснення астрологів

Люди, народжені під яким знаком Зодіаку, думають тільки про себе, хорошого?

Егоїзм властивий багатьом. Але тим не менш, є люди, які готові подумати про ближнього і подбати про нього, а є ті, яким з самого початку глибоко фіолетово на всіх, крім себе. Гороскоп з цього питання теж не мовчить - на думку низки астрологів самим егоїстичним знаком зодіаку можна вважати Скорпіонів.

Чим же Скорпіон заслужив таку славу?

Він думає про себе завжди, скрізь і за будь-яких обставин, він буде робити так, як вигідно йому. Так, він не буде відмовляти ближнім, але … але тільки якщо це вигідно самому Скорпіону, а точніше - його репутації. Цілком в його дусі смітити грошима на публіці, а вдома торгуватися за кожну зайву копійку. Але, якщо Скорпіон вирішив, що для його іміджу краще бути добрим і щедрим - таким він і буде. Але знову ж таки, особиста вигідна понад усе.

Не переконалися?

А тепер спробуйте посперечатися зі Скорпіоном або сказати йому, що він у чомусь недосконалий. Не мине й кількох днів, як ви зіткнетеся з тим, що він раптово занадто зайнятий для спілкування з вами, а вже що говорити про можливість надати будь-яку послугу. Ні, Скорпіон вважає, що весь інший світ просто не дотягує до його геніального і багатого внутрішнього світу, а значить - для чого робити якусь ласку цим дрібним і негідним людям? Абсолютно спокійно він пройдеться по головах, адже інші просто не зможуть так гідно і правильно розпорядитися заповітною здобиччю, як він.

Що до особистого життя, то тут все виглядає ще сумніше: Скорпіон закохався, і йому не цікаво, що у партнера можуть бути інші справи, що він може бути вільний. «Мені потрібно» - вирішує цей знак і йде до мети. А коли об'єкт завойований, інтерес до нього швидко втрачається, подарунки і компліменти закінчуються, а замість них закиди і нескінченна ревнощі. Адже він старався і витрачав стільки сил.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, Люди, психологія, прогноз астрологів, поради астролога
В тему