Поради

COVID-19: як люди поводяться на самоізоляції за знаком Зодіаку

COVID-19: як люди поводяться на самоізоляції за знаком Зодіаку

Ситуація з пандемією у світі залишається складною, хоча Україна вийшла у «зелену» зону і потроху нарощує темпи вакцинації.

Ось як представники зодіакального пантеону поводяться на самоізоляції.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Безжурні Овни спочатку дозволяють собі «потюленити», в загальному, від душі побайдикувати, віддаючись тим розвагам, які їм доступні. Але потім їх діяльна натура бере своє, і вони починають вишукувати, чим би зайнятися корисним. Якщо можуть, записуються волонтерами або організовують в інтернеті групу моральної підтримки, часом знаходять можливість заробити, використовуючи свої навички якимось новим і досить оригінальним чином, ну а якщо ні, беруться за домашнє господарство і розгрібають завали, до яких в силу перманентної зайнятості у них років сто не доходили руки.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тельці спочатку завантажують себе домашніми справами - і щоб розібратися з тим, на що до цього не було часу, і щоб не думати про те, що відбувається. І тільки тоді, коли вдома ідеальний порядок, все на своїх місцях, полагоджено, прибито, відполіровано, вони дозволяють собі полінуватися. А ще багато представників цього знаку вдаряються в кулінарні експерименти або знаходять собі якусь іншу прикладну розвагу, плодами якої можна потім користуватися. І багато уваги приділяють спілкуванню з родичами - особисто (якщо живуть з ними під одним дахом) або через всілякі засоби зв'язку.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Близнюки кидаються обдзвонювати всіх-всіх-всіх знайомих і бурхливо обговорюють з ними все, що відбувається. Вони починають придумувати якісь «рухи» в соцмережах, створюють нові групи і спільноти, влаштовують челендж. Їм вкрай важливо відчувати, що навколо, як і раніше, є люди, з якими можна поспілкуватися, обмінятися думками та інформацією, поговорити на якісь оптимістичні теми. А ще вони свято переконані, що вся ця нісенітниця ненадовго, і при першій же можливості вириваються на свободу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки спочатку перекроюють себе психологічно, потім знаходять заняття, яке допомагає їм відчувати себе потрібними і корисними, а паралельно занурюються в самоосвіту і/або в вигаданий світ книг і кіно. Їм вкрай важливо мати можливість постійно і тісно взаємодіяти з родичами або хоча б із тими, кому вони можуть надати моральну підтримку - чим більше представники цього знаку думають про інших людей, тим менше часу у них залишається для похмурих думок.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви творять. Всі ті сили, які зазвичай йдуть на роботу, вони віддають творчості, створюючи щось для себе нове, виплескуючи емоції через акти творення. Часом виграє від цього і зовнішній вигляд їх житла - нудьгуючим представникам даного знаку дуже навіть властиво креативне декорування. А ще вони намагаються набагато частіше звичайного себе чимось балувати, можуть серйозно призвичаїтися до безцільового інтернет-шопінгу, вирішують ті побутові завдання, якими до цього було займатися просто лінь.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви повністю зосереджуються на профілактиці, а в перервах або щось роблять ручками, або багато їдять і дивляться телевізор. Деякі представники цього знаку на перших порах намагаються витягти з несподівано вільного часу користь і зайнятися самоосвітою, отримати якісь нові навички, але швидко відмовляються від цього наміру і занурюються в ліниве болото, плавно перетікаючи з одного дня в інший, ховаючи за рутинним неробством своє занепокоєння і відкладаючи «на потім» навіть звичні повсякденні справи.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези намагаються всіляко себе займати і розважати, щоб не було часу думати про те, що відбувається. Вони викопують з піску забуття всі свої хобі, згадують про старих знайомих і відновлюють по телефону або інтернету втрачені колись контакти, затівають переробку вдома, змінюючи декоративне наповнення оселі і переставляючи меблі. А ще вони, як правило, оточують себе інформаційної тишею, уникаючи дивитися новини і обговорювати зі знайомими те, через що, власне, вони вдома і замкнені.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони вправляються в дотепності, придумуючи все нові і нові злободенні жарти, збирають по інтернету оригінальні висловлювання, що стосуються того, що відбувається, і взагалі для них цинізм і сарказм навіть не профілактичний засіб, а повноцінні ліки. А ще вони намагаються по можливості допомогти оточуючим, підтримати їх морально або якимись цілком матеріальними справами, часто нишком займаються благодійністю або і зовсім виявляються на передовій, ризикуючи собою заради інших.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці рідко дотримуються нав'язаного їм режиму. Вони намагаються знайти законну можливість вирватися з ізоляції, користуються усіма своїми правами на переміщення. Удома ж вони або без угаву базікають по телефону (скайпу і т.п.), або з головою занурюються в читання, забуваючи навіть поїсти, або (рідко і неохоче) використовують вільний час для облаштування побуту. Багато представників цього знаку посилено тренуються, застосовуючи для цього всі підручні пристосування.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козероги час даремно не гають. Вони вирішують по телефону і інтернету всі побутові, соціальні та робочі питання, з якими можна розібратися дистанційно, вдосконалюють свої професійні навички, виводять на наступний якісний рівень домашнє господарство; і навіть якщо їх власні думки щодо того, що відбувається, далекі від райдужно-оптимістичних, найчастіше підбадьорюють оточуючих. І обов'язково тримають ніс за вітром, вишукуючи найактуальнішу і достовірну інформацію, щоб, якщо що, мати можливість оперативно зреагувати.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії або йдуть у волонтери, щоб допомогти іншим і бути в гущі подій, або вдома розвивають бурхливу діяльність, в яку по можливості втягують всіх, до кого можуть дотягнутися реально чи віртуально. Вони придумують нові активності, оптимістично віщають і підбадьорюють, хоча їхні жарти часом сприймаються гірше найпохмуріших прогнозів. При цьому в певні моменти представники цього знаку оточують себе стіною мовчання і занурюються в якісь свої думки і зрозумілі тільки їм заняття.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби наполегливо роблять вигляд, що те, що відбувається, їх не стосується, але попутно вишукують подробиці, по кілька разів на день читають новини, уточнюють статистику. Вони як би внутрішньо завмирають, займаються тільки звичними справами і рідко затівають щось нове і незвичайне. Ідеально, якщо вони можуть відключити інтуїцію і емпатію і з головою зануритися в повсякденність - в віддалену роботу, в свої побутові обов'язки, в якесь хобі, навички в якому доведені до автоматизму, тоді їм простіше і морально, і фізично.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Україна, прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати, Здоров'я
В тему