Поради

Які нещастя стануться, якщо сниться блискавка

Які нещастя стануться, якщо сниться блискавка

Як ідеться у соннику відомої провидиці Ванги, блискавка – це знак руйнувань і нещастя.

До чого сниться сон про блискавку

Бачити уві сні в небі блискавки - до пожеж, які заподіють не тільки руйнування і залишать багатьох без даху над головою, а й принесуть смерті і хвороби.

Якщо вам приснилося, що блискавка вдарила в будинок або дерево і підпалила його, то це означає, що вам належить стати свідком небесного гніву, який покарає багатьох людей за гріхи їх - неблагочестиві помисли і справи.

Приснилася блискавка

  • За сонником Міллера, блискавка в ваших снах віщує щастя і процвітання на короткий період часу.
  • Якщо блискавка висвітлює якийсь об'єкт поруч з вами і ви відчули шок, то ви будете схвильовані вдалою долею друга або, навпаки, замучені плітками і пліткарями.
  • Побачити чорну блискавку серед темних хмар - знак, що печалі і труднощі будуть переслідувати вас досить довго.
  • Якщо блискавка освітила вас – якесь непередбачуване лихо вражає вашу душу.
  • Побачити блискавку над своєю головою - хороший знак, який обіцяє радощі і міцні доходи.
  • Блискавка, що блиснула в темряві серед зловісних хмар, завжди віщує загрози, втрати і розчарування: бізнесмени повинні більше займатися своїм бізнесом, жінки - бути біля чоловіків і матерів, діти і хворі після такого сну потребують додаткового нагляду.

Блискавка уві сні

  • За сонником Нострадамуса, бачити уві сні яскравий спалах блискавки - це значить, що наяву ви отримаєте несподівану звістка здалеку.
  • Якщо уві сні в вас влучила блискавка, то постарайтеся наяву проявити більше стриманості, оскільки вас спробують втягнути в конфлікт.
  • Сон, в якому ви побачили, як з неба спускається кульова блискавка, означає вторгнення з космосу.
  • Бачити уві сні, як від опіків кульової блискавки гинуть люди, - поганий знак. Через забруднення навколишнього середовища можлива екологічна катастрофа.
  • Сон, в якому ви побачили спалах блискавки і почули удар грому, є застереженням. Можливо, вам слід переглянути свої життєві позиції.

Побачити уві сні блискавку

За сонником Лоффа, образ блискавки уві сні тлумачиться по-різному. Декому подобаються блискавки - і вони не заперечують проти цього елемента. Інших лякає її сила і непередбачуваність. Однак існує багато інших проявів сили, які заслуговують на увагу.

Ви можете управляти блискавкою - це спроба впоратися з реальними проблемами. В такому випадку блискавка – цінна зброя в боротьбі проти розчарування і зривів.

Блискавка також служить застереженням.

Куди вдарила блискавка? Чи був хтось серйозно поранений при цьому? Звідки з'явилася блискавка і в який момент?

До чого сниться блискавка

  • За сонником Цвєткова, блискавка біля вас зі спалахом – попередження
  • влучає у вас - шана;
  • в будинок - неймовірні новини або зміни;
  • висвітлила хмари, предмети - допомога в біді, скруті
  • До чого сниться блискавка
  • За сонником Цвєткова, блискавка віщує неймовірні звістки, небезпечне становище.

Значення сну про блискавку

За сонником Фрейда, бачити уві сні вогненну блискавку - у вашому житті незабаром станеться щось таке, чого ви не очікуєте. Швидше за все це буде знайомство з людиною протилежної статі, з якою ви будете проводити багато часу разом. На самому початку ви в ній можете не розгледіти нічого особливо привабливого, вам навіть може здатися, що це "герой не вашого роману".

Якщо уві сні ви стоїте на тому місці, куди вдарила блискавка, то це символ нової любові, яка до того ж зародиться так несподівано, як ударила в сновидінні блискавка. Швидше за все, це буде пристрасть з першого погляду. Не намагайтеся вгадати події, прозріння настане дуже несподівано.

Якщо блискавка вдарила там, де знаходився хтось із ваших близьких (особливо ваш партнер), то такий сон говорить про те, що у цієї людини може в найближчому майбутньому виникнути проблема в сексуальному житті і ви в цьому зіграєте не останню роль. Це станеться нескоро, так що будьте уважні до того, як ви себе ведете, - можливо, ускладнень вдасться уникнути.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: блискавка, Сонник, цікаво знати, екстрасенси, поради астролога, прогноз астрологів
В тему