Поради

Чому нам сняться померлі і що це означає: пояснення експертів

Чому нам сняться померлі і що це означає: пояснення експертів

На питання, що таке наші сни, до цих пір немає точної наукової відповіді.

Вважається, що таким чином мозок намагається переробити отриману інформацію, вирішити якесь завдання або повідомити людині про проблему в організмі.

З точки зору езотерики, сон дозволяє душі людини «зв'язок» з іншими світами і поспілкуватися з їх мешканцями. З давніх часів вважається, що сни, в яких до нас приходять померлі, несуть важливу інформацію і до них варто поставитися з особливою увагою.

Якщо розглядати подібні сни з точки зору психології, то основних причин дві:

  • це туга за людиною, яка пішла, і бажання знову побачити її або поспілкуватися. Наша підсвідомість втілює уві сні образ померлого, даючи можливість легше пережити його відхід.
  • почуття провини перед цією людиною, спроба щось виправити або попросити вибачення.

З езотеричної точки зору, поява померлого уві сні – це сигнал або попередження, до якого варто прислухатися. Вважається, що близькі, попри смерть, продовжують спостерігати за нами, дбати, допомагати або, що рідше, просити допомоги в якихось своїх незавершених справах.

Що робити, коли сняться померлі

  • Поява уві сні померлих батьків дає емоційну підтримку, допомагає пережити складну ситуацію наяву.
  • Якщо уві сні небіжчик щось говорить вам, постарайтеся запам'ятати інформацію, тому що часто таким чином нас попереджають про небезпеку або якусь важливу подію.
  • Якщо вам пропонують виконати ваше бажання або подарувати подарунок, просите те, чого дійсно хочете. Через посередництво померлого родича, ваше прохання швидше дійде до Вищих сил. Такий сон може також передвіщати швидкі зміни в житті.
  • Якщо ви бачите померлого в поганому настрої або хворим, це може бути як попередження про майбутні проблеми зі здоров'ям, так і проханням пом'янути або відвідати місце поховання.
  • У разі, якщо померлий просить у вас якусь вашу річ або кличе з собою, категорично не погоджуйтеся. Такий сон передвіщає важку хворобу або навіть швидку смерть.
  • Іноді сни, в яких до вас приходить небіжчик, можуть повторюватися. В цьому випадку задумайтеся, можливо, ви не виконали якусь волю покійного або залишилися в боргу перед ним. Якщо це так, постарайтеся виправити ситуацію, що склалася, щоб не ризикувати власним благополуччям.

Як би ви не ставилися до тлумачення снів, будьте уважні, якщо вам сняться померлі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, Сонник, прогноз астрологів, поради астролога
В тему

Останні матеріали