Поради

Люди, які в разі розлучення вас знищать: ТОП-3

Люди, які в разі розлучення вас знищать: ТОП-3

Розставання – маленька смерть. Але іноді вона перетворюється в просто величезну, яка до того ж ніколи не закінчується.

Про те, розлука з якими знаками Зодіаку випатрає всі ваші нерви, читайте в цій статті.

Скорпіон

Представники цього знаку роблять з будь-яких відносин драму – в кращому випадку, а взагалі – трагедію. І якщо це комусь не подобається, цей хтось може йти. Або стривайте, чи не може? Скорпіони погано відпускають своїх партнерів, принаймні, поки вони їх не розлюблять. Хіба поки не розчавлять своєю помстою. Розставання з Скорпіонами – захід дуже і дуже енерговитратний: це як витягувати жуйку з волосся: довго, боляче, але необхідно. А втім, можна і з нею походити

Козеріг

Ці товариші настільки беземоційно ставляться до відносин, що коли ви завиєте від туги, вони просто нагадають вам про шлюбний договір і підрахують, скільки грошей ви втратите в разі розлучення. А ви втратите, тому що Козероги складають договори так, щоб убезпечити себе повністю. Так що розлучитися нормально з Козерогом можна, тільки якщо він сам цього захотів. Але Козероги настільки не люблять міняти своє життя, що це виключено. Мучтеся!

Овен

Вони імпульсивні і величезні власники. Тому навіть якщо вони вже не люблять вас, будуть битися до останнього, аби вас не відпустити у вільне плавання. Причому самі вони спокійно запливають в чужі бухти, без тіні збентеження З Овнами разом погано, а нарізно неможливо: як тільки ви віддаляєтеся, у них включається той самий власницький інстинкт і все, труба. Загалом, краще б постаратися зберегти мир і гармонію у відносинах з Овном, удачі!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, гороскоп, розлучення, жінки, чоловіки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему

Останні матеріали