Поради

Чому сон про виноград найбажаніший для жінок

Чому сон про виноград найбажаніший для жінок

Відповідно до сонника Міллера, їсти уві сні виноград означає, що вас загартують великі турботи. Але якщо ви тільки бачите грона, що висять в достатку серед листя, то ви незабаром досягнете видатного положення в суспільстві і будете здатні наділяти щастям інших.

Приснився виноград

  • Для молодої жінки цей сон – один із найбільш багатообіцяючих. Вона здійснить своє саме гаряче бажання.
  • Їхати верхи на коні через виноградники, зривати і їсти при цьому виноград - означає прибуткову роботу і виконання мрії.
  • Якщо ж виноград, який ви їсте уві сні, здасться вам неприємним на смак – цей сон передвіщає виникнення страхів і сумнівів з приводу справ, але поступово ви знову знайдете душевну рівновагу.

До чого сниться виноград

  • За сонником Цвєткова, їсти виноград – передвіщає сльози
  • виноградні червоні китиці – переляк (для жінки)
  • отримати в подарунок – знайомство
  • гілка винограду – щастя в любові.

Значення сну про виноград

За сонником Фрейда, виноград уві сні уособлює насолоду, хтивість. Так, якщо вам приснилося, як ви пригощалися уві сні виноградом, значить, в реальному житті ви надаєте сексуальної стороні вашого життя підвищене значення. Те, що знаходиться за межами величезного ліжка, вас не хвилює і не стосується. Всі сімейні проблеми і ускладнення ви звикли вирішувати виключно в ліжку.

 Треба сказати, що поки вам це непогано вдається, але коли-небудь такий метод може набриднути вашій половині - і тоді доведеться шукати зовсім інші методи примирення і залагодження конфліктів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, жінки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему