Поради

Астрологи склали рейтинг самих ревнивих знаків Зодіаку

Астрологи склали рейтинг самих ревнивих знаків Зодіаку

Які знаки Зодіаку можуть ревнувати своїх половинок навіть до стовпа?

Астрологи назвали п'ять найбільш ревнивих представників зодіакального кола.

Стрілець

На п'ятому місці опинилися Стрільці, правлячою стихією яких є вогонь. Він відповідає за темперамент, запальність і гарячність. Народжені під цим знаком люди можуть довго терпіти, не показуючи ревнощів, але накопичувальний ефект рано чи пізно проявиться. Тоді партнеру Стрільця мало не здасться.

Овен

Четверте місце дісталося Овнам, які не стануть приховувати свої ревнощі. Якщо у Овна виникнуть сумніви у вірності партнера, він засипле його докорами і звинуваченнями. Однак люди, що з'явилися на світ під цим знаком, відхідливі і швидко забувають образи. Після сварки вони шкодують про те, що наговорили зайвого.

Лев

Леви розташувалися на третьому місці. Представники цього знака відрізняються гордістю: якщо вони вловлять хоча б натяк на невірність свого партнера, миритися з таким розвитком подій вони не стануть. Левам важливо відчувати і чути, що вони єдині і неповторні. Щоб втихомирити ревнощі Льва, близькій людині необхідно задіяти дар переконання, кажучи величезну кількість приємних слів і показуючи щирість почуттів.

Скорпіон

Друге місце астрологи віддали Скорпіонам. Навіть самий безневинний комплімент на адресу іншої людини може бути розцінений представником цього знаку як зрада. Скорпіон – однолюб, і такої ж відданості він чекає від коханої людини. Представнику цього знаку категорично не подобається, якщо партнер вирішує провести час без нього. Скорпіон здатний ревнувати навіть до відряджень.

Риби

Самий ревнивий знак зодіаку – Риби. Вони вкрай емоційні, чутливі і непередбачувані, тому ревнощі можуть виникнути навіть із самих несподіваних приводів. Настрій у Риб змінюється дуже швидко, вони схильні перебільшувати і проявляти недовірливість. Ситуацію ускладнює ще й їх невпевненість в собі, а будь-яке відхилення близької людини від стандартної поведінки може розцінюватися Рибами як невірність.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ревнощі, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп
В тему