Поради

Перукарі назвали трендові зачіски 2021 року

Перукарі назвали трендові зачіски 2021 року

Перукарі назвали стрижки, які стали модними в 2021 році. Відповідний матеріал з’явився у виданні Metro.

За інформацією ЗМІ, після закінчення карантину, введеного через пандемію коронавірусу, відвідувачі салонів краси воліють скорочувати довжину волосся. Так, наприклад, на цей час популярністю користується стрижка-Шеггі, що в перекладі з англійської означає «кошлатий».

«Минув час довгого волосся з ідеальним зрізом – після карантину люди хочуть кардинальних змін. Зачіска-Шеггі ідеально підійде дівчатам із кучерявим волоссям, вона повинна виглядати розпатланою », - пояснив керуючий лондонського салону краси SALON64 Рікі Волтерс.

За словами експерта, також стала трендовою зачіска-грива (об’ємна зачіска, що імітує левову гриву.

«У минулому році всі захоплювалися кучерявим каре, але мода еволюціонувала і зараз в моді зачіски-гриви», - сказав Волтерс і додав, що найкраще така стрижка буде виглядати на володарці кучерявого волосся.

Крім цього, в моду повернувся чубчик. Британська перукарка Валері Мен  рекомендує стригти її в салонах краси. Спеціалістка зазначає, що до неї зверталося велику кількість клієнтів, які оформили чубок самостійно і залишилися незадоволені результатом.

До того ж, за словами експертів, одними з найпопулярніших зачісок стали багатошарова стрижка-боб, а також культова зачіска-Маллет з 1980-х років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зачіски, Стиль, жінки, Модні тренди
В тему

Останні матеріали