Поради

Народжені під цим знаком Зодіаку мають найбільше секретів

Народжені під цим знаком Зодіаку мають найбільше секретів

Чи замислювалися ви колись про те, хто зі знаків Зодіаку приховує найбільше секретів?

Звичайно, вибрати самого-самого не так і просто, тому що всі знаки так чи інакше відрізняються закритістю, але більшість астрологів змогли прийти до єдиної думки.

Пальма першості дістається Раку.

Чим же цей знак заслужив таку славу?

  • По-перше, своєю високою чутливістю, суміщеною з відмовою говорити відкрито про свої переживання. Люди і знати не знають, чому з ними припинили спілкування, а через роки виявляється, що вони завдали смертельну образу. Причому, дізнаються вони про це часто від когось третього.
  • По-друге, починає страждати довіра. Раки бувають дуже підозрілі і відкривати свої прагнення і мрії вони готові тільки вузькому колу перевірених людей. Та й то раптово може виявитися, що роки дружби нічого не значать – про нову закоханість або переїзд ви дізнаєтеся останнім. Або вас просто ставлять перед фактом.

Коли довіри до оточуючих немає, народжується багато забобонів – ось Раки і бояться вголос сказати про плани (раптом не збудеться, раптом позаздрять, раптом наврочать).

Чи можна пробитися через цю броню?

Можна, але потрібен час. Ви повинні зарекомендувати себе як дуже надійна людина, а головне – як людина, яка поблажлива до слабкостей інших. Не можна висміювати недоліки інших в товаристві Рака – він відчує, що так можуть обійтися і з ним. Навпаки, варто говорити про те, які сміливі і відкриті ті люди, які не приховують своїх почуттів, яке повагу вони у вас викликають. Тоді, можливо, через багато років ви і потрапите в «колі обраних». Але це не точно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів
В тему