Поради

Найбільші невдахи за знаком Зодіаку: ТОП-4

Найбільші невдахи за знаком Зодіаку: ТОП-4

Є люди, в житті яких все йде не за планом. За що б вони не взялися, нічого толком не виходить.

Астрологи стверджують, що невдачі закладено в долю людини від народження і визначаються знаком зодіаку. Вони вирахували 4 знаки, яким щастить менше інших.

Телець

Незважаючи на свою діловитість і енергійність, йому щастить не так часто, як хотілося б. Він живе в постійній напрузі через велику кількість комплексів і це часто заважає йому досягати успіху. Телець витрачає багато енергії і сил на те, щоб домогтися переваги над оточуючими хоча б у чомусь: у зовнішності, матеріальному благополуччі, таланті. При цьому він упускає випадаючі йому шанси, вважаючи, що він гідний кращого.

Близнюки

Близнюки терплять невдачі на всіх фронтах через свою зацикленість на подіях минулого. Вони схильні нескінченно прокручувати в голові, що пішло не так і де вони були неправі, замість того щоб будувати плани на майбутнє і розробляти стратегії підкорення нових вершин. Їм властиво постійно говорити про те, що в минулому і трава була зеленішою, таким чином виправдовуючи власну бездіяльність. У якийсь момент навіть найближчі, дивлячись на таку поведінку Близнюків, втрачають бажання допомагати і підтримувати.

Рак

Рак потрапив в список невдах через свою любов ховатися в «мушлі» і чекати, коли фортуна сама його знайде. Він часто вибирає більш простий шлях, вважаючи, що краще синиця в руках, ніж журавель у небі. Рак не любить ризикувати і, навіть маючи потужну інтуїцію, рідко наважується вийти із зони комфорту і хоча б спробувати щось змінити. А ще він дуже сильно засмучується через кожну невдачу, тому вважає за краще не помічати подарунки долі, аби знову не розчаруватися.

Терези

Терези – самий нерішучий знак. Його часто переслідують невдачі тому, що поки вони зберуться прийняти хоч якесь рішення, всі шанси бувають втрачені. Особливо це стосується жінок-Терезів і питань особистого життя. У молодості вони схильні шукати ідеального чоловіка. Зрозумівши, що його не існує, довго вибирати з тих, хто їх оточує, зважувати всі за і проти, і, оскільки навіть в цій ситуації зважитися ні на що не можуть, багато з них залишаються старими дівами.

Не турбуйтеся, якщо ваш знак виявився в цьому списку. Розуміючи причини невдач, вам буде легше з ними справлятися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати, гороскоп
В тему