Поради

Які люди найчастіше брешуть

Які люди найчастіше брешуть

Представники цих знаків Зодіаку не люблять говорити правду. Вони вважають за краще збрехати чи сказати те, що співрозмовник очікує від них почути.

Терези

Не можна сказати, що Терези обожнюють обманювати, але у них так виходить: якось само собою. Як і інші подвійні знаки, вони часто змінюють свою думку, тому те, що вони говорять, може здаватися їм самим абсолютно щирим. Але вже через 5 хвилин вони будуть думати зовсім інакше. Загалом, Терези брешуть, але роблять це ненавмисно і, швидше за все, не зі зла. Більш того, вони не сумніваються в тому, що інші теж саме так і роблять.

Козеріг

Козероги будуть чесні до тих пір, поки їм це вигідно. Якщо брехня піде на користь і послужить досягненню їх цілей або втіленню в життя планів амбіційного Козерога, він збреше, не моргнувши оком. Загалом, будьте обережні і краще перевіряйте, а не сліпо довіряйте.

Скорпіон

Скорпіони - НЕ брехуни, вони просто дуже (дуже!) потайливі. Представники цього знаку особливо нікому не довіряють, крім себе і парочки близьких друзів. Іноді, для того, щоб розгадати думки Скорпіона, потрібно звернути увагу не на те, що він вам сказав, а на те, про що промовчав.

Водолій

Представники цього знаку намагаються не давати волю своїм емоціям на публіці. Як і Скорпіони, вони дуже потайливі, тому вам навряд чи буде легко дізнатися, які пристрасті киплять у Водолія в душі. Цим хлопцям простіше сказати, що у них «все в порядку», ніж пояснювати, чому вони знаходяться на межі нервового зриву. В якійсь мірі, це брехня для порятунку: таким чином Водолії намагаються полегшити життя своїм близьким. Чи варто говорити, що іноді виходить тільки гірше...

Риби

Риби живуть в своєму уявному світі, де стада рожевих єдинорогів скачуть по веселці під музику Вівальді. Реальний світ для цих ніжних створінь занадто жорстокий, тому вони постійно намагаються згустити фарби. Риби не те, щоб постійно брешуть, але вони дуже часто прикрашають. Їм, наприклад, дуже подобається зображати з себе жертву, і багато хто на це чудесним чином ведеться.

Рак

Головний обманщик Зодіакального кола. Брехати у Раків виходить легко і навіть витончено: причому, оточуючим і в голову не приходить запідозрити їх у нечесності. Ці хлопці - ті ще маніпулятори, і бережіться, якщо ви попалися на їх підступно підсунуту вудку. До речі, Раки настільки харизматичні, що, навіть піймавши їх на брехні, ви навряд чи порвете з ними відносини. А вони в підсумку красиво виправдаються і вийдуть сухими з води.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему