Поради

Найсексуальніші люди за знаком Зодіаку

Найсексуальніші люди за знаком Зодіаку

Кожен з нас хоч раз задавався питанням, як у деяких осіб так виходить – залучати людей, вступати в стосунки, зводити з розуму, залишатися в пам'яті надовго? Адже не кожному вдається стати тим чи тією, про кого пам'ятають через багато років і зв'язок згадують, як одну з найяскравіших пригод в житті! Цікаво, кому ж зірки відсипали сексуальності більше інших?

  • Для початку візьмемо вогняну стихію: вогонь – пристрасть, тут все очевидно. А значить, Овни і Стрільці повинні бути визнаними майстрами зваблювання. Загалом, так воно і є. Варто пам'ятати, що Овни обожнюють керівні позиції не тільки в професійному житті, а й у ліжку, а ось Стрільці люблять бути єдиними і неповторними у всьому, тому представники цього знаку будуть намагатися залишити після себе незабутні враження.
  • Хто ще може претендувати на звання найсексуальнішого? Звичайно ж, Скорпіони. От уже хто майстри зваблювання і спокушання. Зрозуміло, рівно до того моменту, поки їм це не набридне – вони легко залучають і так же легко втрачають інтерес до своїх об'єктів пристрасті. А ось спогади про себе залишають на все життя. Взагалі, де б Скорпіон не з'явився, він буде звертати до себе увагу і викликати бажання у протилежної статі, але далеко не всім фантазіям про зв'язок з ним судилося здійснитися. Він цілком може тримати людину під френдзоною роками, роблячи вигляд, що не розуміє причин такої уваги до своєї персони.
  • А є ще один любитель привернути увагу і зібрати навколо себе юрбу прихильників – Водолій. Навколо Водолія завжди багато енергії, спілкування, руху і сексуальних пригод. Водолій зачаровує, притягує своєю легкістю і свободою, часто взагалі не віддаючи собі звіту в тому, як легко йому вдається завойовувати тіла і душі людей. Водолій любить флірт, любить зачаровувати і бути в центрі уваги. Сексуальність цього знаку так само, як його енергія, просто б'є через край, а його романи відрізняються легкістю і невимушеністю, залишаючи приємні спогади.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, поради астролога, прогноз астрологів, стосунки
В тему

Останні матеріали