Поради

Самі злі люди за знаком Зодіаку

Самі злі люди за знаком Зодіаку

Злість і агресія – навряд чи це те, з чим нам хочеться зіткнутися в повсякденному житті.

Але як зрозуміти, наскільки запальна людина? Що нам на це скажуть зірки?

  1. Якщо ми говоримо про злість як мстивість і непрощення людини, то тут, мабуть, є сенс згадати про Скорпіона. От уже хто вкусить в найнесподіваніший момент і не здригнеться. Він дуже чутливий до приниження, рахунку не на свою користь, будь-якого програшу. Вкрай небезпечно робити Скорпіона своїм суперником, особливо, якщо з ним ще належить спілкуватися.
  2. Якщо ж ми думаємо про те, хто страшний в гніві, то тут, звичайно, згадуємо про Овна. От уже хто здатний все змести на своєму шляху, наламати купу дров, а охолонувши, з подивом побачити руїни. Нас захистити може тільки одне – Овни рідко тримають своє невдоволення при собі і реагують відразу, тому є шанси сховатися в укриття і перечекати бурю.
  3. А ось ще один знак зодіаку чинить якраз навпаки. Свою образу він затаює, накопичує і чекає моменту, коли свою злість можна буде перекинути на голову кривдника. Зрозуміло, коли той і думати забув про те, що міг чимось розсердити. Мова тут йде про Козерога. Він не злий, він злопам'ятний. А пам'ять у нього, як нам відомо, дуже хороша.
  4. Хто ще може бути прийнятий в цю «веселу» компанію? Мабуть, без Тельця вона буде неповною. Цей знак здатний втрачати контроль в ситуаціях, коли відчуває себе зрадженим, втратив контроль, причому це може зовсім не відповідати реальному стану справ. Тельці так само схильні багато тримати в собі, від чого їх агресія виглядає безпідставною, а від того і страшнішою.
  5. І, мабуть, в хіт-параді самих злісних знаків зодіаку ми не обійдемося без Раків. Вони як відомо, дуже вразливі, емоційні, і, найчастіше, вкрай агресивні в вираженні своїх емоцій. Уявіть собі велику дитину, яка б'ється в істериці від того, що не отримала бажаного? А тепер уявіть, що все це в тілі дорослої людини. Не варто жартувати над Раками і зачіпати їх почуття – наслідки будуть дуже плачевні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів, психологія, Люди
В тему