Поради

Секрети краси жінок, які не старіють

Секрети краси жінок, які не старіють

Жінки завжди намагалися якомога довше залишатися молодими і красивими. І є ті, яким це прекрасно вдається. При цьому у таких «нестаріючих» красунь є багато спільного, в тому числі, і особливі правила життя.

Жінка, яка виглядає молодше свого віку, швидше за все уважно стежить за своїм харчуванням і травленням. Так, особливо важливо стежити за здоров'ям кишечника, тому як збої в його роботі різко впливають і на внутрішню роботу організму і на зовнішній вигляд людини. Зокрема, для кишечника буде корисним відмовитися від здобного тіста і газованої води, а також їсти побільше фруктів, салатів і каш.

Вода

Багато хто вже знає, що від споживання води позначається і на нашій шкірі. Як тільки ви станете пити 1,5-2 літри некип'яченої природної води в день, ви помітите результати в дзеркалі.

Сон

Найлютішим ворогом краси і здоров'я є недосипання. Очевидно, що хороший здоровий сон допомагає всьому організму, тримає його в тонусі і, звичайно, позначається на тому, що «назовні».

Прогулянки

Прогулянки на свіжому повітрі насправді дуже важливі для загального стану людини. Неможливо бути здоровою і красивою, просиджуючи по 15 годин в задушливому приміщенні в незрозумілій позі.

Лазня

Крім того, жінки в мережі радять вчасно позбуватися від токсинів. Ефективний спосіб – лазня. Вона допомагає випустити «гидоту» через пори, добре оновивши організм.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: краса, жінки, Поради, цікаво знати, Здоров'я, Харчування і дієти
В тему

Останні матеріали