Поради

Жінки поділилися лайфхаками, як зробити сімейне життя щасливим

Жінки поділилися лайфхаками, як зробити сімейне життя щасливим

В одній із популярних спільнот в мережі жінки розповіли про свої секрети і способи зберігати щасливим сімейне життя.

Ось найкорисніші поради.

Багато жінок наполегливо радять говорити зі своїм партнером:

  • «Розмовляти діалогом, а не докорами. Іноді не соромитися і говорити в лоб. Типу, коханий, я хочу квіти і в ресторан, хоча б 3-4 рази на місяць. І все. Мені зовсім не в падло було повторювати це чоловікові багато разів , поки він не запам'ятав. Та й зараз, я звикла говорити, якщо чогось не вистачає чи чогось, навпаки, хочеться. Без докорів в діалозі. Все працює, ставлення чудове – і коханці, і друзі, і партнери, і батьки...»
  • «Я не можу мовчати, якщо щось дратує або не так – завжди говорю про це. А то потім від цих замовчувань тільки хвороби заробляєш...»
  • «Найдієвіший лайфгак, говорити мужику, що ти хочеш чи не хочеш, що тобі потрібно і тд бо сам він ніколи не здогадається і натяки не зрозуміє»
  • «Якщо він щось робить не так, я йому на другий день пишу в воцап, чітко і по справі, в стилі «не ображайся, але мені неприємно, тому просто напишу, що мені не подобається: сніданок роби на двох, мені поїсти НІКОЛИ НЕ МАЄ проти і т.д.»

Хтось використовує більш хитрі «фокуси» для досягнення своїх цілей:

  • «Коли потрібно, щоб щось зробив (але він точно не захоче робити), давайте вибір – ти хочеш помити посуд або пилососити, поїхати в парк або на набережну і тд). Побачила, як фокус з дітьми, але з ними (чоловіками) теж працює)))»
  • «Для мого найгірше, якщо я говорю «ти мене зараз розчаровуєш», ще таким тихо-строгим голосом і відводжу погляд в бік»
  • «Якщо довго щось просиш зробити і ніяк не зрушується з мертвої точки, то йду робити сама. Чоловікові стає соромно і він відразу відбирає і починає робити сам. А ще на самий крайняк і не частіше раз на рік забійний засіб – сльози»
  • «Одна знайома розповіла, що говорить свої побажання поруч з телефоном чоловіка, коли він не поруч. Або можна запити в гуглі або в Яндексі писати. А потім йому буде постійно реклама вилазити того, що ви хочете. Це ж геніально!»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, кохання, Життя, жінки, чоловіки, шлюб, Поради
В тему