Поради

Як у таборі сексу навчають досягнути оргазму

Як у таборі сексу навчають досягнути оргазму

Письменниця Френ Буше в 30-річному віці вирішила оживити інтимне життя і відправилася в табір сексу. А її проблеми в цій сфері життя почалися ще в липні 2003 року, коли їй було 16. Тоді вона втратила цноту і, незважаючи на гарну романтичну обстановку і справжню любов, Френ було дуже боляче.

З тих пір щоразу, коли дівчина займалася сексом, біль розривав її на шматки. Досягти оргазму не вдавалося. Щоб осягнути науку задоволення, вона приєдналася до незвичайної організації, схожої на секс-культ.

Британка ходила по лікарях, але ті лише розводили руками. Деякі радили випити келих вина, щоб розслабитися, інші – більше займатися сексом, але це не допомагало. Френ часто доводилося імітувати оргазм, щоб не засмучувати партнерів в ліжку. Пошуки відповіді в інтернеті теж не дали результатів. Методи, які дівчина знаходила, були дивними і досить небезпечними. Вона навіть написала книгу під назвою «Моя розбита вагіна», в якій відверто поділилася з читачами своїми інтимними проблемами і пошуками шляхів їх вирішення.

Проте, Френ не залишала надії на відновлення нормального статевого життя. Це і спонукало її відправитися в табір сексу. Незвичайна організація розмістилася в мальовничій сільській місцевості. По суті, це був фестиваль, головною темою якого було усвідомлення і підвищення власної сексуальності. Протягом тижня 150 учасників жваво обговорювали інтимні проблеми на семінарах і вчилися встановлювати зв'язок між тілом і сексуальними «соками».

Коли письменниця приїхала на місце, то побачила людей, які танцювали, обіймалися і раділи, як діти. Її прийняли дуже тепло. Строгих правил тут не існувало. Новій учасниці порадили, як можна частіше, ходити в так звану «вітальню любові». Секс з проникненням був заборонений. Спочатку Френ це збентежило, але на різних практикумах і семінарах вона зрозуміла, що оргазм досягається багатьма іншими способами.

На тренінгу з обіймів британка дізналася про цервікальний оргазм, на заняттях з секс-енергетики – про те, як займатися сексом, використовуючи своє енергетичне поле. В основному, практикуми проходили так: жінки і чоловіки сідали один навпроти одного і погойдувалися назад і вперед, уявляючи, як їх енергетичні біти з'єднуються в акті любові. Незважаючи на те, що близького фізичного контакту не відбувалося, багато хто одержував реальний оргазм, про що свідчили важкі зітхання, що наповнювали простір.

Ще на одному занятті учасники бралися за руки і босоніж кружляли в такт розслаблюючій музиці. Вони торкалися один до одного, погладжуючи по голові і спускаючись нижче по тілу. Це збуджувало і приводило в екстаз. Незважаючи на те, що фізичне проникнення було заборонено, Френ вперше за довгий час відчула справжнє сексуальне задоволення. Письменниця могла сконцентруватися на власних відчуттях, не боячись болю.

Дівчина зрозуміла, що раніше в ліжку завжди ставила на перше місце потреби і емоції партнера, а не свої переваги. Залишаючи табір сексу, вона сяяла. Тут Френ усвідомила, що проникнення – далеко не головне в заняттях любов'ю. Раніше вона ігнорувала значення дотиків, стимуляції і емоцій.

Френ навчилася любити своє тіло. Вона радить ніколи не ігнорувати свої інтимні бажання. Зараз письменниця виступає за поширення сексуальної освіти, особливо серед молоді. Потрібно розширювати уявлення людей про секс, щоб потім багато хто не страждав від болю і незадоволеності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, великобританія, стосунки, Поради, Здоров'я, Лікарі, жінки
В тему