Поради

Як вичислити бабника за знаком Зодіаку

Як вичислити бабника за знаком Зодіаку

Перш ніж пов'язати своє життя з чоловіком, зверніть увагу на характеристику його знака зодіаку.

Астрологи переконані, що зірки наділили деяких представників сильної половини людства неприємною якістю: вони можуть змінювати коханих як рукавички.

Телець

Якщо ваш улюблений – Телець, хвилюватися нема про що. Ці люди вибирають партнера тільки по любові і дійсно готові прожити з однією людиною до самої смерті.

Лев

Друге знизу місце в рейтингу зрадників займають Леви. Парадоксально, але цей егоїстичний і гордий знак зодіаку вміє любити по-справжньому не тільки себе. Такий чоловік завжди буде загравати з красунями, але свою обраницю ні за що не зрадить.

Рак

Слідом ідуть Раки. Їм важко завоювати увагу вподобаної жінки, але якщо Рак одружується, то раз і назавжди.

Козеріг

Хлопці-Козероги не люблять інтрижки на стороні, їм просто лінь «заморочуватися». Будучи дуже раціональними, Козероги мріють про домашню, господарську жінці, яка стане чудовою дружиною і мамою.

Терези

Терези довго залишаються холостяками і придивляються до обраниці кілька років, перш ніж зробити пропозицію руки і серця. Вони одружуються тільки по любові, переконавшись в своїх почуттях. І вміють зберегти їх на все життя.

Овен

Овнів можна назвати бабіями, але після великих скандалів вони цілком здатні на скороминущу інтрижку.

Діва

Діва цінує сім'ю, підходить до всього раціонально і здатна на щиру прихильність. Але часто ці чоловіки одружуються кілька разів - вони майже не страждають після розлучення і легко включаються в нові відносини.

Скорпіон

Скорпіони дуже пристрасні й імпульсивні. У відносинах з ними зради цілком вірогідні.

Водолій

Водоліїв шлюб дуже обтяжує, домашня рутина для них нудна і нестерпна. Вони ніколи не затримаються надовго поруч з жінкою, яка намагається обмежити їх свободу.

Риби

Риби страшно легковажні. Навіть секс з іншою жінкою ці хлопці не вважають зрадою.

Стрілець

Стрільці дуже люблять пригоди, в тому числі і романтичні. З однією жінкою їм швидко стає нудно.

Близнюки

Найголовніші бабії – Близнюки. Відносини з ними починаються яскраво, пристрасно, ці чоловіки здатні запаморочити голову будь-якій жінці. На жаль, всі романи з ними тривають недовго.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, шлюб, чоловіки, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему

Останні матеріали