Поради

Ви цього не знали: скільки живуть люди за знаком Зодіаку

Ви цього не знали: скільки живуть люди за знаком Зодіаку

Астрологи проаналізували дані більше 50 тисяч чоловік, виходячи з їх знаку зодіаку.

Виявилося, що зірки мають значний вплив на хвороби і, відповідно, кількість прожитих років, - йдеться у статті експертки в тлумаченні сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

Овен

Овен в середньому доживає до 79 років, якщо через стрес не починає хворіти ще в молодості. Він часто страждає від проблем з серцем, мігрені та безсоння, що виникають на нервовому ґрунті.

Телець

Телець цілком здатний відзначити 80-річчя, якщо буде правильно харчуватися і не нарощувати вагу, яка призводить до проблем з суглобами і захворювань печінки.

Близнюки

Близнюки, навпаки, страждають відсутністю апетиту і схильні до депресій. Чоловіки живуть приблизно 77 років, а жінки майже на 10 років більше, якщо знаходять сенс життя і долають нудьгу і смуток.

Рак

Рак «живе» в середньому 70 років через схильність до онкозахворювань. А з огляду на недовірливість і зацикленість на хворобах, часто страждає від психосоматики.

Лев

Лев ризикує не дотягнути до 70, оскільки терпіти не може лікуватися і звертається за допомогою виключно в екстрених випадках.

Діва

Діва здатна перейти і 90-річний рубіж: вона фанатично стежить за здоров'ям, веде правильний спосіб життя, але часто має проблеми з травною системою через невміння розслаблятися і радіти життю.

Терези

Терези мають знижений імунітет від народження. Щоб перейти 70-річний рубіж, Терезам необхідно загартовуватися, вчасно робити щеплення і не перевантажувати свій організм.

Скорпіон

Скорпіон має саме нетривале життя через те, що терпить до останнього і навіть, звернувшись до лікаря, не доводять лікування до кінця. Щоб прожити більше 60, йому необхідно переглянути свій підхід до здоров'я.

Стрілець

Стрілець має слабке здоров'я з дитинства, тому тривалість життя залежить від багатьох факторів. Правильно підібрані вправи і спостереження лікаря здатні творити чудеса.

Козеріг

Козеріг має міцний імунітет і витривалість, тому теоретично може дожити і до 90. Його підводить тяга до всього екстремального: високий ризик травматизму і перенапруги нервової системи здатні помітно вкоротити життя.

Водолій

Водолій непередбачуваний з точки зору тривалості життя. Він може бути як адептом здорового способу життя, так і поєднувати разом всі шкідливі звички. Особлива небезпека – алкоголь.

Риби

Риби - найболючіший знак. Щоб довго жити, їм потрібно постійно стежити за здоров'ям. Найбільш вразливі місця: шкіра, суглоби і легені.

Враховуйте свій знак зодіаку, бережіть здоров'я і живіть якомога довше.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, Життя, хвороби, здоровий спосіб життя, цікаво знати, гороскоп
В тему