Поради

ТОП-3 найбільших підкаблучників за знаком Зодіаку

ТОП-3 найбільших підкаблучників за знаком Зодіаку

З деякими чоловіками марно сперечатися, вони непохитні, як скеля. Іноді здається, що і їхні почуття до коханої перебільшені. Інші хлопці жадібно ловлять кожне слово дружини і завжди прислухаються до її думки. Хто ж із чоловіків гороскопу знаходиться під каблуком у дружини?

Рак

У сімейних стосунках хлопці Раки уважні і турботливі. Їм властива м'якість в любові. Раки здатні ідеалізувати свою другу половинку, закриваючи очі на її недоліки. Але якщо дружина постійно принижує їх, то чоловіки не здатні довго цього терпіти і шлюб розпадається. Чоловіки-Раки здатні любити, і піклуються про свою сім'ю, але серед них зустрічаються і деспоти. В цьому винна їх невпевненість і зневага подружжя.

Терези

Чоловіки цього знаку зодіаку абсолютно неконфліктні, вони прагнуть до миру в сім'ї. Більш вперті і емоційні дружини користуються цим і провокують сварки і скандали. Так вони прагнуть наполягти на своєму. Чоловіки-Терези підкоряються цим дамам, філософськи помічаючи, що предмет конфлікту – річ незначна.

Риби

Напір і відверте нехтування чоловіки Риби не переносять. Але дружині вони готові це пробачити в свій перший шлюб. У подальших стосунках останнє слово також залишається за коханою, але у чоловіків з'являється потреба, щоб і з їх думкою рахувалися. У відкритій суперечці, на зло дружині, вони можуть зайняти протилежну позицію. Але якщо кохана буде доброю і лагідною, то від їх неприступності не залишиться і сліду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, стосунки, прогноз астрологів, поради астролога, чоловіки, жінки
В тему