Поради

Ці жінки обов’язково помстяться за образу

Ці жінки обов’язково помстяться за образу

Якщо ви перейшли дорогу жінкам цих знаків Зодіаку – пиши пропало. Вони з радістю помстяться вам витончено і винахідливо, щоб іншим неповадно було.

Лев

Не дай вам космос поранити Левицю. Її помста буде страшніша від всіх дев'яти кіл пекла разом узятих. І якщо вона пару раз ненавмисно вдарить вас граблями по спині, то психологічно катувати вона буде свідомо і кілька життів поспіль. Тому намагайтеся обходити всіх Левів стороною, тому що образити їх можна, просто подивившись не тим поглядом услід.

Скорпіон

Байдужість, повний ігнор, диба – в своїй помсті Скорпіон дуже винахідлива. Не встигнете оком моргнути, як ваше життя розсиплеться на атоми. Апелювати до совісті сенсу немає, тому що і совісті теж немає – всередині красуня вам вже давно відпиляла обидві руки і побила вас ними ж. Радійте, що в реальності вона це не провернула, тому що клешні бруднити не хочеться.

Водолій

Водолій буде довго, але дрібно хуліганити – це її помста. Ненароком підсипле вам в каву пурген, упустить гострий ніж на вашу ногу, розкриє ваш найстрашніший секрет не тим людям. І якщо на словах це виглядає досить безневинно, то в реальності щоденні капості від Водолія можуть звести з розуму.

Рак

Рак здається самим милим знаком, але з безодні хітинового панцира на вас можуть дивитися дуже злі очі. Гадати за що, чому і як – не має значення, тому що Рак все одно не розколеться. Ви самі повинні здогадатися. А помста у неї найвитонченіша - щоб ви місця собі від сорому не знаходили і замолювали свої грішки перед Раком ще кілька життів поспіль.

Діва

Пам'ятаєте, як плакали на плечі Діви, коли вам було погано? Дуже навіть дарма – образивши красуню, всі ваші таємниці і переживання будуть розказані всім навколо, та ще й приправлені неабиякою часткою вигадки. Це так, щоб гостросюжетний виглядало. А якщо перейти Діві дорогу, то можна і лапкою в щелепу отримати, щоб іншим неповадно було.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів
В тему