Поради

Природжені злочинці за знаком Зодіаку: рейтинг від експертів ФБР

Природжені злочинці за знаком Зодіаку: рейтинг від експертів ФБР

Темна сторона є у кожної людини. Те, як вона проявиться в житті, багато в чому залежить від знаку зодіаку, вважають астрологи.

ФБР навіть склало свій рейтинг найнебезпечніших злочинців Зодіаку. Виявляється, більшість людей схильні до протиправних дій за своєю природою, хоча на перший погляд справляють враження дуже приємних людей.

Рак

Тихі сімейні Раки насправді лідирують по числу серйозних, витончених злочинів. Людей, народжених під цим знаком зодіаку, краще не злити, оскільки вони схильні до спалахів люті і в гніві страшні, а ще дуже ревниві. Через емоційну нестабільність Раки здатні на вбивство. Натхненник іспанської інквізиції Фердинанд II був зодіаку Раком.

Скорпіон

Скорпіони, в принципі, не приховують свого сварливого і запального характеру. Вони схильні до насильства, завжди готові вступити в бійку, оскільки всі проблеми звикли вирішувати кулаками. Скорпіоном був відомий вбивця-канібал Микола Джумагалієв, який жорстоко розтерзав близько 50 жінок.

Стрілець

Стрільці звикли діяти з розмахом. За даними статистики, масові вбивства або багатомільйонні афери провертають якраз вони. Представники цього знаку – жорстокі і владні люди. Найвідоміший злочинець-Стрілець – Теодор Роберт Банді, який зізнався у вбивстві понад 30 молодих жінок і дівчаток.

Телець

Тельці. Під цим знаком народився Адольф Гітлер, але він, скоріше, був сумним винятком. До вбивств, жорстокості представники цього знаку в більшості своїй не схильні, а от фінансові махінації і шахрайство – їх коник.

Овен

Овни стають злочинцями в результаті свого вибухового характеру. Під час спалахів люті вони можуть скоїти з кривдником страшне, оскільки в такому стані абсолютно не здатні себе контролювати. Під знаком Овна народжувалося багато кривавих правителів держав. Наприклад, серед них король Бельгії Леопольд II і королева Франції Катерина Медічі.

Козеріг

Козероги дуже педантичні, раціональні і завбачливі. Серед них зовсім небагато злочинців, але зате всі вони вкрай вибагливі і продумані. Якщо Козеріг і береться за справу, то зупинити його вже практично неможливо. Таким був індонезійський серійний вбивця Ахмад Сураджі, який розправився з півсотнею жінок.

Риби

Риби з боку виглядають дуже романтичними, повітряними і ніжними створіннями, які живуть в мріях і фантазіях. Такий характер і робить їх схильними до всіх видів залежностей - алкогольної, наркотичної, сексуальної. У стані зміненої свідомості ці люди здатні на найжорстокіші вбивства. Наприклад, російська поміщиця Дарина Салтикова, яка роками вбивала і мучила своїх кріпаків, якраз народилася під цим знаком.

Діва

Діви не прагнуть крові, але заради багатства і того, щоб провернути задуману аферу, здатні розправитися з будь-яким. Розслідувати кримінальні справи, в яких замішані Діви, досить складно, оскільки ці люди дуже педантичні і віртуозно замітають сліди. Цей знак «прославив» відомий своєю жорстокістю російський цар Іван Грозний.

Терези

Терезів не варто побоюватися, особливо, якщо їх нічого не дратує. Вони не виношують у своїй голові шахрайські схеми і плани вбивств. Але в гніві Ваги по-справжньому страшні, їх злість нагадує виверження вулкана. Досить згадати сумно відомого Андрія Чикатило, який навіть не міг пригадати, скількох людей він убив.

Лев

Леви готові піти на все, щоб отримати славу, визнання і виглядати справжніми царями. Крім того, цілеспрямованість - їх головна якість, яка підкріплює намір стерти в порошок кожного, хто спробує перешкодити їм досягти своєї мети. Серед представників цього знаку чимало злочинниць. Наприклад, угорська графиня Єлизавета Баторі погубила сотні юних дівчат, а ще приймала ванни з крові незайманих, щоб якомога довше залишатися молодою і красивою.

Водолій

Водолії мають дуже стійку психіку і високу самооцінку. Їх практично неможливо змусити порушити якийсь закон, а тим більше вбити людину. Однак, володіючи владою, вони можуть розправитися з тими, хто не дотримується правил. Наприклад, народжена під сузір'ям Водолія королева Англії Марія I масово спалювала протестантів на вогнищах.

Близнюки

Найбезпечніший знак зодіаку, на думку фахівців з ФБР, - Близнюки. Це зовсім не означає, що Близнюки так добре виховані й порядні. Всередині себе вони цілком можуть бажати комусь смерті і зі смаком уявляти, як розправляться з кривдником, але зробити це наяву навряд чи зможуть через вроджену нерішучість. Але, як і завжди, є винятки - серійний вбивця Пітер Саткліфф, який наслідував Джека-Потрошителя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: злочин, поради астролога, прогноз астрологів, сша, гороскоп
В тему