Поради

Чому одним дівчатам купують все, а вам нічого

Чому одним дівчатам купують все, а вам нічого

Вимагати мільйонів від хлопця, який вчиться в університеті або тільки починає свій кар'єрний шлях, нерозумно. Але якщо ваш потенційний чоловік вже наближається до свідомого віку, а все, що він може собі дозволити, - це сходити в ресторан раз в місяць, тоді як ви хочете вечеряти поза домом кожен день, пора вирішувати проблему. І найчастіше це буде розставання: ви не можете мотивувати людину на заробіток, коли йому і так добре, а бути на голову вище чоловіка по доходах поки що не норма для нашого суспільства. Але що, якщо ваш хлопець добре заробляє, а все одно на вас не витрачається? З цим вже потрібно розбиратися. Називаємо кілька причин, над якими вам варто подумати:

Ви і так на все згодні

Навіщо витрачати гроші на дівчину, яка в будь-якій ситуації згодна прибігти на метро на перший поклик? Якщо на початку відносин у вас не було стандартів залицяння, через пару років ваш чоловік не вирішить раптом возити вас на таксі або купувати подарунки з брендових магазинів. І це була ваша помилка, якщо ви могли собі все це дозволити, але не вимагали базових для вас речей в якості обов'язкової норми.

Ваше завдання – вибирати партнера не тільки серцем, а й мозком. Симпатичних хлопців, з якими приємно провести час, багато, але одиниці з них зможуть стати парою для створення сім'ї і будуть готові взяти на себе матеріальну відповідальність у випадку вашого декрету.

У чоловіка є цілі, але ви про них не в курсі

Чому б не запитати партнера, чому він не витрачається на вас? Якщо ви до цих пір не знаєте, що він збирає на машину або планує ваше весілля, значить між вами не такі близькі стосунки. Ще гірше, якщо ви не отримуєте нічого, але він не шкодує грошей на себе і з задоволенням приймає подарунки від вас. Розберіться в цьому і зрозумійте, чи стоять за його економією благі цілі.

Вам ніколи нічого не потрібно

Хто буде викручуватись з подарунком, коли на пряме запитання ви вічно відповідаєте, що у вас все є? З тисячі чоловіків лише десяток будуть романтиками, які зреагують на ці слова і постараються вас здивувати. Ще з десяток забронюють стіл в ресторані і куплять квіти за старою традицією. Решта ж пропустять все мимо вух, а потім отримають від вас за неуважність. Спростіть собі і партнеру життя – нехай у нього буде список ваших бажань як ідея для подарунка на свято або просто жест доброї волі.

Ваші подруги брешуть

І, нарешті, найпростіша причина, чому ви одна залишаєтеся без уваги – звичайний обман. Ваші подруги можуть прикрашати розміри своїх букетів, вартість подарунків і елітність шампанського, яке вони пили за вечерею з хлопцем. Кожній дівчині хочеться бути особливою, так перед ким їй ще випендрюватися, що не перед подругами? Якщо сумніваєтеся, запитайте у їх хлопців, як все було – побачивши дві точки зору, зрозумієте, чи правду вони кажуть.

Як стати тією, про кого дбають?

Почніть піклуватися про себе самі і проявіть турботу по відношенню до хлопця. Коли ви закохані в себе і намагаєтеся підняти собі настрій масажем, новою книгою або подорожжю, то і кохана людина почне вас цінувати, адже за дівчиною з палаючими очима завжди будуть слідувати шанувальники. А якщо він не звертає на вас увагу, то і скатертиною йому дорога. Повірте, на його місце знайдуться кавалери краще!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, подарунки, жінки, стосунки, психологія, кохання
В тему