Поради

Як виглядають «Міс Всесвіт» без макіяжу

Як виглядають «Міс Всесвіт» без макіяжу

«Міс Всесвіт» – щорічний міжнародний конкурс краси, який вважається найпрестижнішим в світі. У проекту є цікавий хід: організатори рандомно вибирають претенденток і влаштовують їм фотосесії без макіяжу. Завдяки цьому у них є можливість побачити дівчат без тонни макіяжу і оцінити їх природну красу.

  • 28-річна Коссінда Анжелі, яка на конкурсі представляє Камерун, має ступінь магістра фінансів. У своєму місті вона безкоштовно викладає дітям з малозабезпечених сімей, щоб юним дівчатам дати можливість реалізації в майбутньому і позбавити їх перспективи бути насильно виданими заміж.

  • Активістці Марії Теттіль 28 років. За освітою австралійка акредитована лайфтренерка зі ступенем психологині і магістерки менеджменту, а в житті вона займається волонтерством та бореться за рівність прав. Макіяж помітно змінив обличчя дівчини, зробив її більш схожою на ляльку. Примітно, що її першим конкурсом і перемогою для неї став «Міс Австралія».

  • Представляла на конкурсі Барбадос 25-річна Гілларі Енн-Вільямс. Вона володіє розкішними кучерявими волоссям. Поза змаганнями із краси дівчина здається молодше.

  • У Б’янки Лорен Тірсін активне і насичене життя: у свої 22 роки дівчина займається бізнесом, побувала в 40 країнах і займається волонтерською діяльністю. Брюнетці, як і багатьом, косметика додає вік.

  • Активно бореться за викорінення малярії Айша Харумі Тотігі з Японії. 25-річну японку і ганійку на фото відрізняє виключно тон шкіри, на конкурсі він був більш золотистий, а в іншому дівчина однаково гарна з мішком і без.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: конкурс краси, косметика, краса, Таблоїд, цікаво знати, фотосесія, Фото
В тему