Поради

Від яких неприємних відчуттів рятує інтим

Від яких неприємних відчуттів рятує інтим

Взаємодія з партнером на цьому рівні не тільки корисна для психіки, але і позитивно впливає на ваше тіло.

Проблеми під час сексу з'являються з двох причин – або партери не вміють розмовляти один з одним, або людина рідко відвідує профільного лікаря. Якщо їх вирішити, секс буде приносити вам тільки позитивні емоції. Немає моменту більшого єднання з коханою людиною, ніж в ці хвилини. Багато хто відзначає, що інтим вирішує їх психологічні та фізичні проблеми. Але в чому ж? Розбираємо все з наукової точки зору.

Гормони грають свою роль

Під час оргазму в кров вихлюпується величезна доза гормонів – дофамін, адреналін, серотонін. Ці хімічні речовини уповільнюють взагалі серцебиття, розслаблюють м'язи і затьмарює свідомість за рахунок знеболюючого ефекту. Після оргазму вам або хочеться спати, або, як мінімум, поніжитися в ліжку. Для людей, у яких є проблеми зі сном, секс стає справжнім порятунком. Для деяких він навіть є обов'язковим ритуалом, без якого вони не можуть заснути.

Розтяжка теж не зайва

Якщо ви не обмежуєтеся місіонерською позою, а активно міняєте положення свого тіла під час інтиму, з часом помітите, що м'язи стали міцнішими і більш еластичними. Це безпосередньо впливає на здатність вашого тіла протистояти травмам. Наприклад, при механічній травмі ви швидше отримаєте удар чи розтягнення, ніж порвуться м'язи та сухожилля або зламаєте кістку. Також секс зміцнює м'язи тазового дна, що впливає на якість самого сексу і вашу здатність контролювати сечовий міхур. Чим старшими ви стаєте, тим важливіше зміцнення цих м'язів - ви напевно чули про проблему дорослих жінок з нетриманням сечі.

Сухість у піхві

При використанні засобів гігієни може виникати подразнення в інтимній зоні. Під час прелюдії і сексу виробляється лубрикант, що змочує слизову, забезпечуючи природне середовище для життя присутніх в здоровому організмі бактерій. Лікарі радять підмиватися водою без мила, щоб зберегти природне середовище. Якщо цей спосіб не підходить вам з особистих міркувань, користуйтеся м'яким засобом з більш кислим або нейтральним рН.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: інтим, секс, Здоров'я, жінки
В тему