Чому жінка не хоче інтимної близькості або Як посилити оргазм

Чому жінка не хоче інтимної близькості або Як посилити оргазм

Насправді існує кілька стандартних причин, через які жінки відмовляються від інтимної близькості.

 А найцікавіше, що вони і не здогадуються, що сексу хочуть, проте щось їх зупиняє.

Тож як повернути повноцінний секс у життя жінки та зробити кожен оргазм практично феєричним – у розмові із сексологом Наталією Єжовою.

жінка не хоче сексу

Жінка не хоче сексу – причини

Серед переліку стандартних причин відмови від сексу: стрес, втома, депресія, хвороба, прийом препаратів, побічною дією яких є зниження лібідо.

Є ще одна причина, про яку варто пам’ятати не жінкам, а якраз таки чоловікам: вона не хоче сексу, якщо існує так званий брак уваги. Милим створінням, як повітря, потрібно відчувати від чоловіків турботу, увагу, ласку.

Крім того, лібідо у жінок катастрофічно знижується, якщо вони негативно ставляться до свого тіла, не люблять його, не цінять своїх природних даних.

любити своє тіло

Швидесенько повертаємо секс у своє життя

  • Насолоджуватись власним тілом важливо не лише під час інтимної близькості, а завжди, протягом усього життя.
  • Нова якісна свіжа постільна білизна так і манить поніжитись у ній вранці. Не позбавляйте себе цього задоволення.
  • Прийняли душ? Не забудьте нанести засоби по догляду за тілом на усі ваші спокусливі вигини.
  • Навіть якщо ви спите оголеною, вранці все одно доведеться одягти якийсь домашній одяг. Нехай він буде з атласу чи шовку. А ще бризніть свою білизну улюбленими духами – це підвищить вашу сексуальність. До речі, найбільш підходящі аромати для цього: суниця, ваніль, карамель, шоколад.  

зарядка кішечка

  • Свій день варто почати із зарядки «Кішечка», аби ваше тіло наповнилося сексуальною енергією. Для цього використайте колінно – ліктьову позицію, прогніть спинку, підніміть сідниці на вдиху. На видиху спину вигніть, муркочіть, нявкайте, відчуйте в собі кішечку.
  • Відмовтесь назавжди від так званої ходи «Стомлений сантехнік». Ваша хода повинна бути летучою, впевненою, легкою. Спробуйте таку ходу вдома перед дзеркалом, крокуючи туди-сюди на підборах. Вигнули гарно спину та сідниці, і вперед, від стегна!
  • Впевненості у собі додасть сексуальна білизна, яку варто носити і під діловим одягом, і під джинсами, і навіть під спортивним костюмом.

фото ню

  • А ще незайвим буде скачати собі на телефон своє відверте фото, або й навіть хоум – відео, де ви можете бути наодинці із собою. Якщо вам не вдається самостійно зробити гарне фото, зверніться до професійного фотографа – зйомка у стилі «ню» в мить підвищить вашу самооцінку та сексуальність. А якщо ви маєте чоловіка  - надішліть йому результати зйомки, поки він буде на роботі. І гарячий вечір, який плавно переросте у ніч, вам забезпечено.

Розбудити бажання допоможе спорт!

Невелика енергійна зарядка вранці та заняття спортом протягом тижня допоможуть «вбити два зайця»: у вас покращиться фігура і секс стане набагато якіснішим.

Відомо, що коли ви займаєтесь спортом, у вас виділяється ендорфін, що відповідає за  почуття щастя і підвищує впевненість. Прискорений кровообіг провокує підвищення збудження. А адреналін сприяє підвищенню лібідо. 

фантазії секс

Фантазуйте про найінтимніше і найсміливіше у сексі

Цікаво, що вашому мозку все одно, чи ви займаєтесь сексом насправді, чи тільки уявляєте собі його. Тож навчиться фантазувати на повну силу. Візуалізуйте свої бажання і ви побачите результат миттєво.

Під час ваших еротичних фантазій бажання з’являється миттєво, посилюється кровообіг. Часті фантазії закріплюють зв'язок між еротичними картинками та збудженням.

Дуже корисно буде подивитися якійсь  еротичний фільм, а потім уявляти себе його головною героїнею.

Вправи Кегеля допоможуть посилити оргазм

Вправи Кегеля додають збудження, бо посилюється кровообіг в інтимних органах малого таза. Вони є незамінними для лонно-куприкового м’язу, яка підтримує сечовий міхур, матку, пряму кишку і піхву. Чим краще вони натреновані, тим сильніший оргазм.

Тож коли наступного разу вам захочеться в туалет по-маленькому, в процесу сечоспускання напружуйте м’язи кілька разів і відпускайте їх. До речі, вправи Кегеля можна виконувати будь-де: у маршрутці, на роботі тощо. Просто напружуйте м’язи у вагині – і потім відчувайте покращення сексу.

Тож бажаємо вам шаленого сексу і взаємного оргазму!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали