Поради

Що вбиває спокусливість жінки

Що вбиває спокусливість жінки

Про те, що жіноча привабливість залежить не тільки від зовнішності, відомо багатьом. Психологи вважають, що деякі жіночі звички і особливості просто вбивають спокусливість.

Забути про себе

Жінки нерідко можуть розчинятися в житті і бажаннях свого партнера, проте підсумок у цього далеко не завжди хороший. Психологи рекомендують ні в якому разі не забувати про власні бажання, потреби та інтереси. Жінці корисно отримувати позитивні емоції не тільки від любові і відносин, а й від роботи, хобі, спілкування з подругами.

Навряд чи з чоловіком будуть повноцінні гармонійні відносини, якщо жінка не встигає думати про себе і балувати себе. Звичайно, це ще й важливо для своєї привабливості і впевненості в собі.

Нездорова конкуренція

Постійні спроби з кимось змагатися або конкурувати забирають у жінки занадто багато енергії. Ви можете мірятися силами з партнером, його колишніми, його матір’ю, але добре від цього нікому не буде. Про яку жіночої енергії і привабливості може йти мова, коли всі думки зайняті тим, як би когось обманути.

Стримування емоцій

Стримування негативних емоцій протягом довгого часу кінець кінцем  виливається в проблеми. Не потрібно влаштовувати істерики, але давати вихід сльозам або емоціям іноді необхідно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, психологія, стосунки
В тему