Поради

Якими прийомами легко спокусити чоловіків різних знаків Зодіаку

Якими прийомами легко спокусити чоловіків різних знаків Зодіаку

До кожного представника астрологічного кола потрібен свій підхід. Астрологи розповіли, як зацікавити чоловіків різних знаків Зодіаку.

Овни

Хоч Овни і чекають від всіх підвищеної уваги, вони можуть стати обранцями для дівчат будь-якого знаку Зодіаку. При цьому жінкам часто доведеться бігати і доглядати за Овнами самим, щоб вони зрозуміли, що їх персона викликала інтерес.

Тельці

Дівчатам, які розраховують підкорити Тельців, варто бути одночасно красивими, розумними і володіти широким кругозором. Також знадобиться вміння причаровувати. Представники знаку не дарма вважаються «міцними горішками».

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку досить мінливі. Дівчині, яка хоче звернути на себе увагу Близнюків, потрібно показати, що вона не так вже проста. При цьому якщо такий чоловік відчує конкуренцію і бажаність дівчини, то інтерес до неї тільки зросте. Якщо Близнюка відразу зробити центром свого світу, він може почати маніпулювати почуттями, в той же час крутячи романи на стороні.

Раки

Особливо чоловіки-Раки виділяють Овнів, Стрільців і Львів. Дівчині важливо дізнатися смаки такого обранця, а слідом демонструвати всією своєю поведінкою, що вона – та сама неповторна.

Леви

Представники цього знаку люблять відчувати свій авторитет. Вони надають перевагу слабким, чутливим і ніжним дівчатам. Ними не можна командувати, так як ні до чого хорошого це не призведе.

Діви

Діви звикли планувати своє життя наперед. Вони будуть довго придивлятися до обраниці, щоб зрозуміти, чи підходить вона під їх список вимог, серед яких особливо виділяється здатність бути слухняною і разом йти до поставленої мети.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку закохуються тільки в тих, хто зможе привернути їхню увагу. Для них важлива не зовнішність, а внутрішній світ і зміст. В основному Терези вибирають собі партнера зі схожими захопленнями.

Скорпіони

Незважаючи на те, що у Скорпіонів досить погана репутація серед інших знаків Зодіаку, вони є сімейними, приємними і вірними людьми. Однак для того, щоб залучити їх до сімейного вогнища, потрібно володіти неабияким розумом і привабливою зовнішністю.

Стрільці

Для того, щоб привернути увагу Стрільців, не варто прикидатися. Астрологи радять просто продемонструвати свої найкращі якості і бути вірною супутницею життя.

Козероги

Важливо, що Козероги не переносять розважливих і егоїстичних жінок. Однак, якщо дівчині вдалося завоювати увагу чоловіка-Козерога, то їх пара буде міцною і для її підтримки не знадобиться докладати додаткових зусиль.

Водолії

Чуйність і уважність відрізняє Водоліїв від інших знаків Зодіаку, вони є природженими психологами. З ними не варто застосовувати хитрощі, бо вони відразу дізнаються і розкусять різні плани. Варто дотримуватися правил Водоліїв, а також давати їм свободу - без цього міцного союзу не вийде.

Риби

Привернути увагу Риб можна просто гарною зовнішністю. Це не означає, що вони не звертають увагу на інші переваги, проте Риби починають цінувати їх пізніше. При цьому представники знаку часто бувають хорошими батьками і чоловіками, а також чуйними коханцями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, поради астролога, стосунки
В тему