Поради

Що робити, коли сниться яблуко

Що робити, коли сниться яблуко

Якщо ви побачили уві сні яблуко, не кваптеся готуватися до якихось негараздів або ж заздалегідь тішитися. Сон може мати різне значення.

До чого сниться сон про яблуко

За сонником Ванги, яблуко – символ мудрості і нагороди.

  • Якщо вам приснилося, що ви обриває яблука з гілок, то це означає, що під впливом навколишніх подій ви відчуєте необхідність осягнути суть земних явищ і будете багато спілкуватися з людьми і міркувати, але тільки малу частину ви зрозумієте, тому що все навколо – творіння Боже і незбагненна таємниця його.
  • Їсти яблуко уві сні – наяву ви станете мудрішими, коли познайомитеся з людиною старше вас за віком. Він навчить вас багато чому з того, що знає сам, відповідайте йому тільки добром, інакше накличете біду на свою голову.
  • Якщо вам приснилося червиве яблуко, то це означає, що ви отримаєте помилкову інформацію, і якщо не продумаєте свої подальші дії, то програєте.
  • Сон, в якому ви ріжете яблуко на часточки, пророкує вам оману, за яку ви будете розплачуватися.

Яблуко уві сні

Відповідно до сонника Нострадамуса, бачити уві сні велике стигле яблуко – знак того, що незабаром буде звершено велике відкриття. Сновидцю такий сон говорить про те, що в майбутньому його чекає повага з боку великої кількості людей.

  • Якщо вам приснилося гниле яблуко, то такий сон означає, що та справа, якою ви займаєтеся, закінчиться невдало.
  • Їсти уві сні яблуко – до зустрічі з красивою жінкою, яка сильно вплине на вашу долю.

Значення сну про яблуко

Згідно із сонником Фрейда, якщо уві сні ви їли соковите, стигле яблуко, значить, на жаль, ваші спроби до зближення марні. Ви дуже хотіли б познайомитися з людиною, яка зацікавила вас, проте вона не відповість на ваші заклики просто через те, що схильна до сексуальних зв’язків з представниками своєї статі.

  • Бачити уві сні червиві яблука – ваша «друга половинка» вселяє вам серйозні побоювання: вам здається, що він (або вона) проводить занадто багато часу поза домом, і це викликано аж ніяк не міркуваннями кар’єри. Не переймайтеся дарма – нічого поганого ні вам, ні вашому союзу не загрожує, а якщо якийсь «лівий» інтерес і був, то досить скоро станеться щось, що, нарешті, відкриє «загубленій овечці» очі і все встане на свої місця .
  • Трясти яблуню, щоб з неї посипалися на землю яблука, - для того щоб ваш партнер отримав задоволення від занять сексом з вами, вам потрібно сильно постаратися. Однак потім, після того як ви покажете все, на що здатні, ви побачите, наскільки добре було з вами іншій людині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, прогноз астрологів, поради астролога
В тему