Поради

Причини жіночої самотності за знаком Зодіаку

Причини жіночої самотності за знаком Зодіаку

Прекрасна половина Зодіаку ризикує залишитися на самоті, якщо не підтягне свої комунікативні навички.

Але що, крім відсутності вміння спілкуватися, впливає на те, чи залишиться жінка самотньою чи ні? Дізнаємося з цієї статті.

Овен

Імпульсивність і прагнення нападати перш, ніж атакують її, роблять з жінки-Овна справжнього воїна. А війна не дає можливості для миру і ніжності, так що чоловіки часто обходять її стороною.

Телець

Жінки-Тельці бувають зациклені на матеріальному і часто чекають від партнера золотих гір. Що ж, так можна і старою дівою залишитися (що часто і відбувається).

Близнюки

Жінка цього повітряного знаку дуже довго не може зважитися на те, щоб вступити в серйозні стосунки. Власне, це єдина причина можливої самотності.

Рак

Раки дуже часто шкодують себе і надмірно захищаються від можливих емоційних потрясінь, що не в’яжеться з довгими відносинами: там завжди є порція болю і нещастя.

Лев

Левиця часто бере до уваги себе і тільки себе, а це неприємно для будь-якого партнера. Ось чому Левиці, які так люблять товариство, можуть залишитися самотніми.

Діва

Діва заморочені на чистоті і порядку, що буває важко винести її потенційному партнеру. Попросту – він вважає її занудою. Тому є ризик залишитися одній.

Терези

Терези настільки заперечують агресію і природні фізіологічні потреби, що цим відлякують тих, хто не згоден какати веселкою. І залишаються одні на рожевій хмаринці.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони часто надмірно пристрасні і складні, їх внутрішні протиріччя доводять до сказу. Тому вони часто залишаються самотніми, ніхто не готовий виносити такий емоційний накал.

Стрілець

Жінка-Стрілець прагне свободи і тільки свободи, що, власне, і є причиною її самотності. Але вільної самотності!

Козеріг

Жінка-Козеріг – дуже, дуже серйозна. Вона часто занадто зациклена на кар’єрі, так що часу і сил на відносини не вистачає.

Водолій

Жінки-Водолії більше шукає дружби і легких зв’язків, ніж міцних надійних відносин. Саме тому вона часто залишається без чоловіка в старості, але для неї це не проблема.

Риби

Жінки-Риби можуть залишитися самотніми в тому випадку, якщо вони занадто сконцентруються на своєму внутрішньому світі (а вони це люблять). Тоді їхні партнери відчувають себе покинутими і залишають її.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: гороскоп, психологія, поради астролога, прогноз астрологів, жінки
В тему