Поради

Кому не можна їсти цибулю: пояснення вчених

Кому не можна їсти цибулю: пояснення вчених

Звичайна ріпчаста цибуля може бути небезпечною для деяких людей.

Про це заявили російські вчені.

Виявляється, цибуля протипоказана людям, що страждають захворюваннями травної системи, оскільки вона підвищує кислотність шлункового соку.

«Також цей овоч не рекомендується при захворюваннях нирок, печінки, гастриті», - зазначили у відомстві.

При цьому цибулю варто вибирати акуратно. Її поверхня повинна бути сухою і твердою, а запах слабким і не їдким. При цьому, чим світліша цибуля, тим гостріший у неї смак.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: продукти, Здоров'я, вчені, росія
В тему