Поради

До чого сниться черепаха: що означає цей сон

До чого сниться черепаха: що означає цей сон

Згідно із сонником Міллера, якщо вам приснилася черепаха – то в реальності несподіванка принесе радість.

Їсти уві сні черепаховий суп – це вже до сумнівних розваг.

Побачити уві сні черепаху

За сонником тварин. Уособлює воду, Місяць, Матір-Землю, початок творіння, час, безсмертя, родючість, продовження роду. Черепаху часто змальовують такою, що тримає на собі світ. З нею пов’язують початок творіння.

У алхіміків черепаха символізує massa confusa.

У індіанців Америки Космічне Древо зростає зі спини черепахи.

У китайців черепаха – одна з чотирьох духовно обдарованих істот поряд з драконом, феніксом і цилінь; символізує водну стихію, інь, зиму, північні райони, чорний колір початкового хаосу. Черепаху називають Чорним Воїном - символ сили, витривалості і довгожительства. Прапор з драконом і черепахою несли воїни імператорської армії як символ незнищенності, оскільки обидві істоти, борючись одна з одною, залишаються живі: дракон не може розтрощити черепаху, а та не може дотягнутися до дракона.

Черепаху часто зображують з журавлем, як символ довголіття. Вона підтримує землю, а її чотири ноги знаходяться на чотирьох кінцях землі.

У християн означає благопристойність жінки в шлюбі. У мистецтві раннього християнства символізувала зло, за контрастом з півнем як символом пильності.

У єгиптян дві черепахи служили шкалою для визначення висоти розливу вод Нілу.

У греко-римлян означає жіноче начало, родючість вод; атрибут Афродіти і Венери, що з’явилася з морських вод; емблема Гермеса і Меркурія.

У індійців черепаха – Касьяра, північна зірка, перша жива істота, прародитель. Аватар Вішну-Хранителя. Нижня частина панцира - символ земного світу, верхня – небесного. Черепаха підтримує слона, на спині якого спочиває світ, при тому слон – уособлення чоловічого начала, а черепаха - жіночого; разом вони символізують два породжуючи начала.

У японців вона підтримує притулок безсмертних і Світову Гору і означає довгожительство, удачу і підтримку. Символ Кумпір, бога мореплавців; атрибут богині Бенте.

У народів Мексики це Велика Мати в її жахливому прояві.

До чого сниться черепаха

За сонником Цвєткова, вона віщує кризу в справах; перевернута черепаха – дуже поганий знак.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, прогноз астрологів, поради астролога
В тему