Поради

Представники цих знаків Зодіаку не вміють кохати

Представники цих знаків Зодіаку не вміють кохати

Якщо ви стикалися з людиною, якій романтичні почуття здавалися неважливі, напевно вона була представником одного із цих знаків.

Справа в тому, що одним людям набагато легше віддатися пориву почуттів, ніж іншим. Однак це не означає, що представникам цих знаків зодіаку не потрібна друга половинка. Вони можуть любити, але по-своєму висловлюють свої почуття. Найчастіше вони розуміють любов не так, як це роблять в суспільстві.

Телець

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, якщо і відчувають закоханість, то на перших стадіях відносин. Потім їх почуття згасають, і вони намагаються знайти собі натхнення на стороні. Саме тому Тельці частіше інших прагнуть до стосунків без зобов’язань. Крім того, закоханість – теж рідкісне відчуття в їх арсеналі. Тому, якщо ви вплуталися в романтичні відносини з Тельцем, краще упевнитися, що вас не використовують або не шукають в вас вигоди.

Лев

Леви рідко відчувають романтичні почуття до когось, крім себе. Всім відомо, головна цінність для них в цьому житті – власний комфорт. Тому вони можуть пожертвувати інтересами своєї другої половинки заради власних справ. Крім того, Леви зовсім не вміють робити романтичні вчинки. Красиві жести і дорогі подарунки – це про них, але роблять вони це виключно для себе.

Рак

Народжені під знаком Рака дійсно не вміють любити. Для них романтика стоїть на другому місці, а на першому – сім’я. Для них головне, щоб людина підходила для сімейного життя. Романтика може бути присутньою тільки на початку стосунків, а вже після весілля вони задоволені тим, що живуть в світі свого сімейного побуту. Саме через це найчастіше і розпадаються пари, де один з партнерів Рак.

Козеріг

Представники цього знаку зодіаку дуже зайняті своїми повсякденними справами. Вони ставлять на перше місце що завгодно - роботу, друзів, розваги, але тільки не партнера. Всі романтичні жести вони сприймають як належне і не замислюються про те, що теж повинні щось робити для підтримки відносин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, поради астролога, стосунки
В тему

Останні матеріали