Поради

Прості способи візуально збільшити груди: результат вас здивує

Прості способи візуально збільшити груди: результат вас здивує

Багато дівчат мріють про красиві груди, але мало хто наважується вдатися до послуг пластичних хірургів – це і дорого, і боляче, і не завжди доречно. Є хороша новина: лягати під ніж не обов’язково! Адже є кілька секретів візуального збільшення грудей.

Напевно перше, про що ви подумали – бюстгальтер з ефектом пушап. Але ні, поролонових вкладишів в цих рецептах краси не буде. Є інші способи зробити ваше декольте більш привабливим.

Макіяж

Коли вам терміново потрібно візуально збільшити бюст, можна вдатися до допомоги косметики. Нанесіть тональний крем на зону декольте буквою Т, по цих лініях відтініть контурингом, гарненько розтушуйте, а ключиці виділіть хайлайтером. Ви здивуєтеся, наскільки апетитніше буде виглядати ваше декольте.

Постава

Слідкуйте за тим, щоб спина була рівною. Груди виглядають меншими, коли жінка сутулиться. Розправте плечі і вперед!

Фізичні вправи

Для красивих форм також важливий регулярний спорт – потрібні повноцінні тренування грудного відділу і плечового пояса, що включають наступні елементи: плавання, веслування, віджимання.

Акцент на талії

В ідеалі потрібно наблизити свої параметри до типу фігури «пісочний годинник». Наявність осиної талії візуально додасть обсягів вашому бюсту і стегнам. Тому якщо потрібно «збільшити» груди, доведеться скинути пару кілограмів з талії і стегон і прибрати кілька сантиметрів в області живота. А потім просто підкресліть свої достоїнства правильно підібраним одягом.

Скотч

Такий спосіб помічений за багатьма зірками. Інстаблогерка Надін Серовські вдавалася до допомоги скотча, коли декольте цього вимагало. Кім Кардаш’ян теж зізналася, що використовує малярський скотч, щоб підняти бюст і зробити його більшим. Простий спосіб звичайно має недолік: відклеювати скотч від шкіри неприємно, але краса іноді все ж вимагає жертв.

Якщо у вас маленькі груди і всі делікатні методи вам не підходять, можете скористатися послугами косметологів. Вам збільшать груди за допомогою філерів з гіалуронової кислоти. Однак у такої процедури є свої недоліки. По-перше, вартість процедури не на багато дешевше пластики. По-друге, філери можуть неправильно розподілитися і відправитися в інші ділянки вашого тіла. По-третє, може бути утруднена діагностика наявності захворювань грудей. Тому радимо придивитися до порад вище.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Груди, жінки, Здоров'я, косметика, краса
В тему

Останні матеріали