Поради

Самі агресивні і жорстокі люди за знаком Зодіаку

Самі агресивні і жорстокі люди за знаком Зодіаку

Астрологи впевнені, що дата народження визначає деякі риси характеру. Зокрема за знаком зодіаку можна розпізнати справжнього тирана, який обожнює панувати навіть над близькими людьми.

Овен

Покровитель цього знака - Марс, планета сили, боротьби і агресії. Ще в дитинстві маленький Овен твердо переконаний, що саме він - центр своєї сім’ї, та й в цілому всього Всесвіту. Почати стосунки з представниками цього знаку зодіаку легко, а от зберегти їх надовго не так і просто. Овен обожнює контролювати кожен крок свого партнера і тиснути його своїм напором.

Лев

Роман зі Львом - ще те випробування. Будучи природженим егоїстом, він схильний до постійної агресії навіть відносно близьких людей. Небесний покровитель цього знаку - гаряче Сонце, тому відносини з Левом також мають високу температуру і нестабільні. Тож благополучно з представниками цього знаку можна тільки дружити.

Скорпіон

Скорпіони дуже розважливі і цинічні, вони не стануть витрачати час на людей, які не змогли зацікавити їх з першого погляду. Якщо закохана людина хоче отримати від Скорпіона хоч якусь увагу, доведеться служити йому вічно.

Водолій

Водолій, керований Ураном і Сатурном, досить песимістичний, агресивний і упертий. До сімейного життя представники цього знаку не дуже пристосовані, а партнера часто просто терплять заради власної вигоди. На добре ставлення з їхнього боку сподіватися не варто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, стосунки, психологія
В тему