Поради

Які люди можуть «накаркати» собі біди

Які люди можуть «накаркати» собі біди

Деякі зодіакальні представники здатні додати в своє життя негативу, як тільки припустивши про якомусь негативному подію. На думку астрологів, це відбувається з 4 знаками постійно.

Овни

З раннього дитинства Овни впевнені в тому, що вони не є улюбленцями долі. Їх життя часто складається непросто. Овнам доводиться боротися за своє щастя. Навіть коли все йде чудово, вони вважають, що незабаром з ними знову статися біда.

Близнюки

У своєму житті Близнюки звикли все розраховувати заздалегідь. Вони ретельно аналізують життєві події, вишукуючи щось негативне. Через це Близнюки часто потрапляють в полон власних пророцтв.

Скорпіони

Скорпіони вміло пророкують біди і нещастя. У них добре розвинена інтуїція. Тому найчастіше всі негативні події, які провіщали Скорпіонами, збуваються. Через свою зацикленість на проблемах, в їхньому життя постійно збільшується кількість негативних моментів.

Водолії

Появу біди Водолії відчувають заздалегідь. Вони здатні бачити віщі сни. Їм часто надходять знаки згори. Водолії намагаються приховувати свої здібності, щоб не «наврочити» біди. Адже в такому випадку навколишні вважатимуть, що це вони притягують негатив.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп
В тему