Поради

Самі щирі люди за знаком Зодіаку

Самі щирі люди за знаком Зодіаку

Доброта і щирість – неймовірно цінні людські якості. Виявити їх в собі або в людях, які поруч, - велика удача.

Про те, які знаки зодіаку найщиріші, читайте в цій статті.

Рак

Щирість Раків зумовлена їх неймовірною чутливістю. Вони настільки точно відслідковують не тільки свої, але і чужі емоції, що просто не можуть брехати. Точніше, не можуть обманювати цілеспрямовано, самі не вірячи в те, що вони говорять. Тому всі їхні слова і прояви – щирі. Інша справа, що вони можуть вірити в якусь дивну дурницю і занадто загострено відчувати те, що відбувається, тоді і їх щирі прояви будуть дуже яскравими і навіть дуже.

Стрілець

Щирість Стрільця – окрема історія. Зазвичай Стрільців дорікають в правдорубстві, мовляв вони говорять прямо в обличчя все, що думають. Навіть якщо їх не питають (особливо, якщо їх не питають). Тому люди діляться на два табори: одні щирість Стрільців ненавидять, інші поважають. Щирість Стрільців – це щось між повною відсутністю лицемірства і тією правдою, про яку вас ніхто не просив.

Водолій

Водолії – доброзичливі і щирі хлопці, геть позбавлені почуття власництва. Вони нагадують хіпі: такі ж легкі і сердечні люди. Часто водолійська щирість обертається проти них самих: вони вибовкують щось дуже важливе і приватне, а люди не відносяться до цього з належною повагою. Водолії – кращі друзі саме тому, що не приховують своїх почуттів і володіють високим інтелектом, щоб правильно ці почуття подати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, гороскоп
В тему

Останні матеріали