Поради

Речі вдома, які притягують бідність

Речі вдома, які притягують бідність

Більшість людей, які зіштовхуються з проблемами в фінансах, можуть звинувачувати себе. Однак це не завжди буває так. Звичайно, якщо ви нічого не робите для свого фінансового благополуччя, воно до вас не прийде. У разі, якщо ви постійно шукаєте нові способи заробити і наполегливо працюєте, а багатство до вас не приходить, потрібно задуматися про те, щоб навести порядок в квартирі і викинути речі, які притягують бідність.

Засохлі квіти

Безумовно, букети в інтер’єрі виглядають дуже красиво. Живі рослини в будинку надають людині сил рухатися далі. Вони стають символом руху і прогресу. Якщо свіжі букети і рослини в горщиках прикрашають будинок і допомагають його власнику, то сухі квіти роблять рівно навпаки. Вони зовсім не прикрашають інтер'єр, виділяють неприємний запах і є джерелом негативної енергетики. Якщо ви розумієте, що вам щось заважає досягти бажаних успіхів або отримати багатство, можливо, проблема в сухих квітах, які вже давно пора викинути.

Зламані речі

Диван, у якого вилетіла пружина, зламана спинка стільця, розбитий плафон - всі ці речі говорять гостям про те, що господар квартири бідний і не може навіть купити собі новий стілець. Вони вже не можуть виконувати свою функцію, псують інтер'єр, але ви все одно зберігаєте їх. Якщо це так, то краще викинути їх, ніж чекати того моменту, коли їх хтось полагодить. Вони, як і квіти, притягують погану енергетику, а це може викликати проблеми на роботі.

Подарунки від ворогів

Якщо ви отримали подарунок від людини, яку не любите, задумайтеся, чи потрібно нести його додому. Для цього проаналізуйте ставлення цієї людини до вас. Можливо, насправді вона не така добра, як хоче здатися. Якщо це дійсно так, річ краще викинути, бо вона може нести в собі негативну енергію і навіть насилати порчу. У разі, якщо дарувальник просто вам неприємний, подарунок зберігати теж не варто. Це діє на психологію: коли ви бачите річ, згадуєте про неприємну вам людину. Так ви можете притягнути до хати «негарну» енергію і негативні думки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, гроші, подарунки
В тему

Останні матеріали