4 Серпня 2018
Новини

Що незабаром чекає Україну: прогнози астрологів

Що незабаром чекає Україну: прогнози астрологів

Толерантний Майдан та новий лідер України: прогнози астрологів про майбутнє країни та політиків .

Астролог Сергій Логінов пророкує сильне суспільне хвилювання в Україні вже в грудні 2018 року. За його словами, цей бунт буде "прекрасним, якщо він пройде з почуттям доброти і толерантності"

Про це повідомляють «Вести».

Астролог приїхав з Москви до Києва до стоматолога і лікує тут зуби вже другий місяць. Це не перший його візит в Україну - до цього він був в Києві перед Майданом у 2013 році, і вже тоді відчув тут "атмосферу свободи". Навіть більше, тоді він встиг взяти участь в шоу на каналі "Україна" - розповідав про свою кар'єру порнорежисерів. У Росії Логінова вважають не тільки великим провісником, а й монополістом порноіндустрії.

Під час останньої прес-конференції астролог розповів не тільки про перспективи України, а й про бажання, які він реалізував. Одне з них - зайнятися сексом з сімома жінками одночасно.

За цей приїзд до української столиці Сергій Логінов встиг помедитувати, ходячи колами навколо Десятинної церкви. Щоб розібратися в політичній ситуації в Україні, астролог говорить не тільки з зірками, але і з таксистами. Загалом, він відчуває тут "дух свободи".

Українці щасливіші за росіян

Логінов вважає, що українці щасливішими за росіян, тому що вже живуть в майбутньому. А ще українці більше посміхаються, незважаючи на погані дороги.

Втім, посміхатися вони, за його словами, не перестануть навіть після грудневих потрясінь. Астролог пророкує хвилювання в кінці цього року, до яких приведуть нові скандали навколо президента Порошенко.

Але і в серпні українцям не варто розслаблятися! "Деякі сили здійснять дії, спрямовані на поліпшення життя. Ці протести будуть конструктивні і пройдуть без жертв ", - заспокоїв присутніх Логінов.

Толерантний Майдан в грудні

"Сутності живуть за своїми законами, політичні суті - теж", - туманно заявив астролог і тут же перейшов до конкретики. На думку астролога, президенту Порошенко не варто боротися на майбутніх виборах, але він може розраховувати на участь в політиці в подальшому. А в грудні на країну чекає черговий Майдан.

"Буде сильне взбудоражіваніе, буде багато лідерів, якийсь злам старого, можливо у України буде свій Пашинян, але на тонкому рівні все буде прекрасно", - заявив Сергій Логінов.

За його ж словами, те, що "українська держава практично зруйновано. І це добре, тому що країна зможе швидше заново зібратися". А ось Росія, на думку астролога, розвалиться протягом 2 років.

На запитання, чи не пов'язаний його приїзд з президентськими і парламентськими виборами і можливістю заробити, консультуючи політиків, московський астролог заявив, що до нього вже звернулося троє політиків.

"Я допомагаю їм усвідомити свою місію і роблю їх щасливішими і вільніше", - сказав астролог. А ось Олександра Усика серед нових лідерів Сергій Логінов поки не бачить.

Астрологи, ворожки і чаклуни допомагають політикам

Піарник Максим Резник стверджує, що астрологи, віщуни і найрізноманітніші чаклуни можуть допомагати політикам у важкі моменти їх кар'єри.

"Це давня традиція, вона тягнеться ще з давніх часів, коли володарі оточували себе астрологами і чарівниками. Тяга до таємничого і пошук секретного знання, оточення себе служителями культу і віра в містику - реальність багатьох наших політиків. Причина одна - страх втратити владу і вплив.

Чи вірю я в передбачення? Ні. Астрологи, екстрасенси і парапсихологи це такі ж "зірки", як політичні експерти або, припустимо, репери. Їх висловлювання спрямовані на те, щоб налякати, спантеличити, схвилювати і тут же заспокоїти слухача. Така ж практика використовується багатьма політичними лідерами - "все буде погано, але я вас врятую і все стане добре", - вважає Максим Резник.

Політолог Родіон Сабіна стверджує, що в даний час українські політики найвищого рівня звертаються за порадою до астрологів, але ніколи не визнають цього в наш так званий раціональний час.

"У астрології і політики є загальне властивість - відсутність моралі, яка може бути мораль в русі холодних зірок? Астрологія постає інструментом прийняття політичних рішень.

У давнину за допомогою астрології політики вибирали час початку військових дій і державних перетворень. В даний час це спроба перекласти частину відповідальності на зірки. Зрештою магічне мислення і у політиків ніхто не відміняв ", - сказав політолог.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, україна, Політика, прогноз астрологів
В тему