Дослідники з Університету Айови виявили, що регулярне вживання їжі з ресторанів підвищує ризик хронічних захворювань і смерті.
Про це йдеться у статті Daily Mail.
Вчені зіставили дані про смертність з результатами дослідження здоров’я і харчових звичок. У ньому взяли участь 35 тисяч американців старше 20 років.
Люди, які частіше разу на день бувають в ресторані або купують на винос, підвищують ризик смерті в 1,49 раза.
«Напрошується висновок, що часте вживання їжі, приготовленої не вдома, - це, можливо, не сама здорова звичка», - говорить один з авторів дослідження Вей Бао.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Реклама







