Поради

ТОП-3 неврівноважених знаків Зодіаку

ТОП-3 неврівноважених знаків Зодіаку

Чи завжди ви тримаєте емоції під контролем? У гороскопі є 3 знаки Зодіаку, яким варто підлікувати нервову систему. Вони боляче ранять оточуючих образливими фразами і поводяться так, немов всі навколо їм винні.

1 місце – Стрілець

У світі стільки спокус, перед яким вогненний знак не зможе встояти. Для нього не існують правила і етичні норми. Якщо Стрілець чогось захотів, він доб’ється бажаного будь-яку ціну. Перебувати поруч з ним в цей момент - не найкраще рішення. Стрілець трощить все на шляху до мети і обрушує на тих, хто стоїть поруч, водоспад критики і дошкульних зауважень.

2 місце – Овен

Еталон нестриманості. Буркотливий буркотун. Знаку важливо, щоб останнє слово залишалося за ним. Жорстко критикує всіх, хто не поділяє його думку. Не цікавиться почуттями інших і боляче ранить близьких образливими фразами. Переконати Овна – нездійсненне завдання. Поганий характер знаку змушує його спалахувати гнівом буквально кожну хвилину.

3 місце – Лев

Не спокушайтеся на його рахунок і не думайте, що Лев не зможе закотити грандіозний скандал. З боку знак може здатися цілком миролюбним і спокійним. Насправді в ньому бушує океан пристрастей, який в будь-який момент готовий вирватися на волю. Поки Лев відчуває себе в безпеці, він спокійний і незворушний. Ледве на горизонті з’явиться суперник, який готовий скинути його з королівського трону, Лев перетворюється в мстивого лиходія і руйнує все на своєму шляху.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, цікаво знати
В тему