Поради

Ознаки нудного сексу: як це вирішити

Ознаки нудного сексу: як це вирішити

Якщо заняття коханням стали не задоволенням, а обов’язком, значить терміново потрібно щось змінювати! Результати недавнього опитування у Великобританії показали, що для 85% пар інтимне життя перетворилося на рутину. Люди зізнаються, що перестали експериментувати в ліжку, займаються сексом тільки в певні дні і часто згадують колишніх партнерів.

Ось як розпалити вогонь пристрасті з новою силою, щоб почуття стали такими ж гарячими, як на початку відносин. Немає нічого дивного в тому, що багато пар страждають від нестачі яскравих вражень в спальні. Щоденний стрес, втома від домашніх обов’язків і фінансові труднощі, викликані пандемією, значно зіпсували смак життя, в тому числі і в інтимній сфері.

Ми перерахуємо ознаки, за якими можна зрозуміти, що ваше інтимне життя вимагає термінових змін, і розповімо, як вирватися із замкнутого кола секс-рутини.

  1. Спогади про секс з колишніми

Згадувати час від часу про своїх колишніх – абсолютно нормально. Але якщо ви починаєте постійно порівнювати колишнього з нинішнім партнером, це може привести до серйозних проблем у стосунках. Спробуйте визначити, по чому конкретно ви сумуєте, і розкажіть своїй коханій людині, що хочете спробувати в ліжку. Організуйте романтичне побачення або гарячу секс-гру, щоб розпалити пристрасть.

Пам’ятайте: у тому, що ви не отримуєте задоволення від сексу, не завжди винен ваш партнер. Не соромтеся говорити йому про свої бажання, і тоді у вашій спальні запанує повна гармонія.

  1. Недолік спонтанності

Беріть ініціативу в свої руки і займайтеся любов’ю спонтанно. Це підвищить рівень адреналіну і зробить сексуальне задоволення яскравішим. Якщо ви звикли до вечірнього інтиму, здивуєте коханого, розбудивши його вранці гарячими ласками. Не залишайте його без уваги днем, погладжуючи і заграючи, а ввечері запропонуйте разом прийняти душ.

Прийміть разом душ, а коли з’явиться зручний момент - займіться коханням не в спальні, а в іншій кімнаті.

  1. На тому ж місці, в той же час

Згодом пристрасть остигає, і для багатьох пар заняття любов’ю стають частиною щотижневої рутини. Щоб позбутися від цього, сконцентруйтеся на створенні такої інтимної обстановки, яка призведе до більш спонтанного сексу. Спробуйте нові прийоми - тантра, прелюдії і рольові ігри, які допоможуть налаштуватися на потрібну хвилю.

  1. Пози, які набридли

Відверто говорити про секс складно навіть з коханою людиною. Щоб почати інтимну розмову, спочатку похваліть його і розкажіть, в чому він хороший в ліжку. Не кажіть прямо, що вас засмучує в його сексуальних звичках. Краще м’яко запропонуйте спробувати те, чого хочеться вам, щоб не засмутити другу половинку і не дати відчути себе ніяково.

Дайте зрозуміти, що хочете урізноманітнити інтимне життя, не звинувачуючи і не ображаючи партнера. Беріть ініціативу в свої руки, але переконайтеся в тому, що кохана людина теж буде почувати себе комфортно, пробуючи нові пози.

  1. Відсутність прелюдії

Не бійтеся просити свого коханого про прелюдії, адже він так само може цього хотіти, але мовчати. Прелюдія так само важлива, як і сам секс. Оральні ласки допоможуть розігрітися і отримати небувале задоволення від продовження акту любові.

  1. Занадто швидкий фініш

Звичайно, правил, що регламентують, скільки повинен тривати секс, не існує. Але слід пам'ятати, що в середньому жінці потрібно близько 14 хвилин, щоб досягти оргазму, а чоловікові - від 2 до 10. Не перетворюйте кожен акт любові в забіг на швидкість! Спробуйте використовувати секс-іграшки, щоб додати перчинки в інтимне життя.

  1. Секс тільки в ліжку

Якщо у вас немає можливості зайнятися коханням в іншому куточку квартири, крім спальні, через дітей або родичів, створіть у своїй кімнаті гарячу інтимну обстановку. Пересуньте меблі, відкрийте вікно, щоб додати адреналіну. Запаліть свічки, використовуйте шовкову постільну білизну. Прийміть разом душ, а коли з’явиться зручний момент - займіться коханням не в спальні, а в іншій кімнаті.

  1. Фантазії про зраду

Мрії про зраду не обов'язково означають, що з вашими стосунками не все гаразд. Опитування показують, що близько 80% жінок і 98% чоловіків фантазують про секс з іншими. Проте, якщо ви серйозно замислюєтеся про те, щоб зайнятися коханням з кимось на стороні, - це тривожний сигнал. В такому випадку вам потрібно терміново переглянути свої нинішні відносини або поговорити з психологом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, кохання, психологія
В тему