Поради

5 простих прийомів розпалити жіночу пристрасть: лайфхаки для чоловіків

5 простих прийомів розпалити жіночу пристрасть: лайфхаки для чоловіків

Чоловіки, які подобаються, і чоловіки, які збуджують, - на практиці це можуть виявитися два зовсім різних типажі. Щоб розпалити пристрасть в партнерці, доведеться постаратися. І набагато простіше це робити, якщо знати прийоми, які точно спрацюють.

  1. Легкі дотики. Дами гостріше реагують на ніжні ласки, ніж на щільні обійми. До того ж відчуття інтимності і неспішності дозволяє розслабитися.
  2. Атрибутика. Когось збуджує влада, когось – інтелект, ну а когось – слава. Виходячи з уподобань дами, можна вибирати потрібну атрибутику – строгий костюм, окуляри в масивній оправі або ж військову форму.
  3. Гра м'язів. Йдеться зовсім не про «качків-бодібілдерів», але оголене підтягнуте чоловіче тіло виглядає дуже і дуже спокусливо і спокушає куди більше, ніж пивні животи.
  4. Масаж. Погладжування, розігріваючі дотики повільно розпалюють бажання. Робіть все поступово, дайте можливість відчути збудження і підготуватися до пестощів.
  5. Поцілунки. Починати слід з легких поцілунків в шию і в губи, і потім вже переходите на пристрасні проникнення язика. В губах дуже багато нервових закінчень, приблизно 10 000. Навіть на інтимних органах їх менше (близько 8000), так що є сенс приділити пестощам губ особливу увагу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, секс, стосунки, Поради, цікаво знати, кохання, психологія
В тему