Поради

Які жіночі імена подобаються чоловікам і чому

Які жіночі імена подобаються чоловікам і чому

Вибираючи доньці ім’я, батьки рідко замислюються про те, чи буде воно в майбутньому притягувати до неї чоловіків.

А ось езотерики абсолютно впевнені, що деякі імена подобаються представникам сильної статі набагато більше за інші: ті, де переважають м'які приголосні звуки і багато голосних. Подібне поєднання надає звучанню імені мелодійність, м’якість і плавність, і підсвідомо розслабляє чоловіка, налаштовуючи на комфортне спілкування. Дослідники провели безліч опитувань і склали список найбільш привабливих імен, йдеться у статті експертки в тлумаченні сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

Катерина

Величне ім’я привертає увагу до його носійки. Катерина ставна, гарна, знає собі ціну і здатна підтримати цікаву бесіду. Чоловіків вона приваблює не тільки неабиякою зовнішністю, але і умінням чудово подати себе в будь-якому товаристві. Такою жінкою чоловік завжди може пишатися.

Олена

Це ім’я дійшло до наших часів Давньої Греції. У міфах і казках заради власниць цього імені чоловіки постійно роблять героїчні вчинки. Олена бере якщо не красою, то неймовірною привабливістю, жіночністю і сексуальністю. Для чоловіків вона завжди залишається загадковою і чарівною. Олена кокетлива, часом непередбачувана, що ще більше розпалює чоловічий інтерес.

Ксенія

М'яке звучання імені налаштовує чоловіків на романтичний лад і, дійсно, дівчата з цим ім'ям мрійливі, товариські, легко закохуються. Але вони вважають за краще супутника старшого за себе, тому що прагнуть скоріше вийти заміж і присвятити себе сім'ї. Про кращу дружину годі і мріяти.

Лілія

Ім'я не дуже поширене. Воно притягує чоловіка протяжним звучанням і асоціацією з однойменною красивою квіткою. Представникам протилежної статі здається, що Лілія - жіночна красуня з поступливим характером, яка буде прекрасною дружиною і матір'ю. І це правда: власниці цього імені вдало виходять заміж і рідко розлучаються.

Юлія

Ніжне і протяжне ім'я відповідає спокійному характеру його власниці. Юлія позитивна, добра і вміє ласкою домогтися від чоловіка всього, що їй потрібно. Вона обожнює компліменти і з вдячністю їх приймає. Юлія приймає все, що стосується відносин в парі і сім'ї близько до серця і в усьому намагається підтримати свого чоловіка.

Не переживайте, якщо ваше ім'я не потрапило в цей список: у вас є інші переваги, які приманюють чоловіків.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, поради астролога, стосунки, цікаво знати
В тему

Останні матеріали