Поради

Настоятелька покинула церкву заради красивих сідниць

Настоятелька покинула церкву заради красивих сідниць

Настоятелька церкви кинула роботу заради участі в гонці за титул володарки найкрасивіших сідниць в світі.

Про це повідомляє Daily Star.

Андресса Урах (Andressa Urach) з Бразилії пробувала себе в подібному конкурсі в 2012 році. Посівши друге місце, вона присвятила себе релігії і впродовж 6 років служила в євангельській церкві. У 2021 році дівчина вирішила знову спробувати завоювати перше місце в престижному конкурсі Miss BumBum, який пройде в липні в місті Сан-Паулу, і виграти 50 тисяч бразильських реалів (250 тисяч гривень).

Заради досягнення мети колишня дівчина звернулася за допомогою до пластичних хірургів. Урах витратила 50 тисяч доларів (приблизно 1,4 мільйона гривень) на операції, в тому числі вона вживила силіконові імпланти в сідниці і накачала губи.

Крім того, вона почала активно вести сторінку в Instagram, де розміщує знімки своєї фігури. На цей момент на неї підписані 2,5 мільйона осіб.

«Я всією душею вірю, що віра врятувала моє життя і змінила мої погляди буквально на все. Для Бога не має значення, що ви говорите або робите в моменті, для нього важливо те, як ви будуєте свій шлях », - поділилася думками бразилійка.

У лютому американська реперка Карді Бі взяла участь у відвертій зйомці для журналу Interview та розповіла про комплекси з приводу своєї зовнішності. Співачка пригадала про знущання з боку однолітків в школі і розкрила причину збільшення своїх сідниць. Зокрема, її дорікали в худорбі і відсутності жіночних форм. Через це знаменитість почала змінювати своє тіло хірургічним шляхом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: instagram, церква, шоу-бізнес
В тему